Énisugyvagyok a holnappal hogy csak esö ne essen! 8-10fok elég... sok réteg ruhával! Ha meg esni fog reggeltöl estig a garázsba fogok körözni h meglegyen a KM-em mert már nagyon motorozhatnékom van! Ködről annyit h most jöttünk haza 37esen, és tökéletesek vtak a látási viszonyok, út is naggyából mindenhol száraz, 1-2 nedvesebb rész volt... hegyekben (vargahegy pl) viszont elég csunya fehér volt a levegő...Majd megkérdezzük Zehert h mien az idö a hegyköz kapujánál...:) azt ha jó-ha róssz, támadunk! csak ne essen
anyám,hogy ti milyen létyók vagytok..... :))))
Én motoroztam, most értem haza. Nem fáztam, semmi gond néha le kell törölni a ködöt a plexiről osztcső... Naés? Ennyi bajunk legyen. Azt meg,m h csúszik az út csak akkor vettem észre, mikor átszaladtam a Szuzibaa... Motorral sztem nem volt rosszabb, mint pl tegnap...
ÉS VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Az a baj hogy holnapra is ilyen időt mondanak mint most van!
Tiszta takony az út, biciklivel is félelmetes volt kanyarodni
Remél holnap jobb idő lesz, mert így nem egy életbiztosítás kimenni a 37-esre!
Ma vagy 20 baleset volt és még nincs vége a napnak!
Ha autós az autóst nem veszi észre ebben a ködben, akkor inkább nem viszem ki a motort...
Itt hétágra süt a nap, csicseregnek a madarak, mindenhol bikinis-miniszoknyás lányok...
Áááááá, faszt! Csak vicceltem. Köd van, és csupa lekvár az út!
Kis vidító...
Még ha a szűkítő benne van akkoris élvezek a motoron és nemhallom az XT hangját...de azért kiváncsi leszek a 12r-re is! ?Meg apra szétesixerjére! Meg a sárgarépára!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Fúúúúú az Iron Bullos 600rr mekkorát szól Kegyetlen hangja van annak a gépnek. Ha meg ilyen sokan leszünk, akkor tényleg menni kéne, csak legyen jóidő.
Hát most mit csináljak Kell a jó idő és megyünk, de most már én is hajlok arra, hogy csak száraz út legyen. Motoroztam már gecihidegben kora tavasszal is és kibírtam. 2 hete nem voltam otthon, alig várom, hogy halljam a drágám hangját
Aztakutyafáját!
Én motoroztam, most értem haza. Nem fáztam, semmi gond néha le kell törölni a ködöt a plexiről osztcső... Naés? Ennyi bajunk legyen. Azt meg,m h csúszik az út csak akkor vettem észre, mikor átszaladtam a Szuzibaa... Motorral sztem nem volt rosszabb, mint pl tegnap...
ÉS VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Én a Dávid keresztapja vagyok,ha még megvannak a fotók a Dargov-i gurulásról küld át mail-ben. Közsi.
Tiszta takony az út, biciklivel is félelmetes volt kanyarodni
Remél holnap jobb idő lesz, mert így nem egy életbiztosítás kimenni a 37-esre!
Ma vagy 20 baleset volt és még nincs vége a napnak!
Ha autós az autóst nem veszi észre ebben a ködben, akkor inkább nem viszem ki a motort...
11kor molkut patakon este konfernacee
"Én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok, nem te vagy a másik"
Ki a csoda az a csoda?
Áááááá, faszt! Csak vicceltem. Köd van, és csupa lekvár az út!
Kis vidító...