Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énisugyvagyok a holnappal hogy csak esö ne essen! 8-10fok elég... sok réteg ruhával! Ha meg esni fog reggeltöl estig a garázsba fogok körözni h meglegyen a KM-em mert már nagyon motorozhatnékom van! Ködről annyit h most jöttünk haza 37esen, és tökéletesek vtak a látási viszonyok, út is naggyából mindenhol száraz, 1-2 nedvesebb rész volt... hegyekben (vargahegy pl) viszont elég csunya fehér volt a levegő...Majd megkérdezzük Zehert h mien az idö a hegyköz kapujánál...:) azt ha jó-ha róssz, támadunk! csak ne essen
rendben elökutatom őket és küldöm! Este folyamán meglesz
Nekem kifejezetten tetszett amikor az uszodánál megdobta a saras út a farát, egy kis krossozás...
anyám,hogy ti milyen létyók vagytok..... :))))
Én motoroztam, most értem haza. Nem fáztam, semmi gond néha le kell törölni a ködöt a plexiről osztcső... Naés? Ennyi bajunk legyen. Azt meg,m h csúszik az út csak akkor vettem észre, mikor átszaladtam a Szuzibaa... Motorral sztem nem volt rosszabb, mint pl tegnap...
ÉS VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Tettem is fel a képekből mindehova...
Drága lesz..
A lényeg lemaradt:laci.hrab@freemail.hu
iceman91!
Én a Dávid keresztapja vagyok,ha még megvannak a fotók a Dargov-i gurulásról küld át mail-ben. Közsi.
Az a baj hogy holnapra is ilyen időt mondanak mint most van!
Tiszta takony az út, biciklivel is félelmetes volt kanyarodni
Remél holnap jobb idő lesz, mert így nem egy életbiztosítás kimenni a 37-esre!
Ma vagy 20 baleset volt és még nincs vége a napnak!
Ha autós az autóst nem veszi észre ebben a ködben, akkor inkább nem viszem ki a motort...
én hazaértem most megyek fát vágni hogy holnap ne kellessen

11kor molkut patakon este konfernacee
Con air filmidézet:
"Én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok, nem te vagy a másik"
Ki a csoda az a csoda?
Bízzunk a csodában holnapra?
A manóba...
És még...
Itt hétágra süt a nap, csicseregnek a madarak, mindenhol bikinis-miniszoknyás lányok...
Áááááá, faszt! Csak vicceltem. Köd van, és csupa lekvár az út!
Kis vidító...
Hát ez elég rossz hír holnapra nézve.
Itt nálunk folyamatosan nagy a köd. Kint már csupa vizes minden tőle. 8 fok van.
Tyűűűű bakker visszajött a köd, meg hideg van. BAZban milyen az idő? Breki te meg hol a tökömben vagy már, lejárt a 2 óra
Kurva jó lesz, ÁÁÁ most már nem érdekel, magamra húzok 8 réteg ruhát, de megyek akkor is Csak víz ne legyen
vége a számmtekknek....2 óra mulva kolibol jelentkezek! AM miskolcon is javul az idö!
Még ha a szűkítő benne van akkoris élvezek a motoron és nemhallom az XT hangját...de azért kiváncsi leszek a 12r-re is! ?Meg apra szétesixerjére! Meg a sárgarépára!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Fúúúúú az Iron Bullos 600rr mekkorát szól Kegyetlen hangja van annak a gépnek. Ha meg ilyen sokan leszünk, akkor tényleg menni kéne, csak legyen jóidő.
drágádét?! Ha mindenki eljön 12 motor 14 ember! Lesz ott egy egész zenekar amit hallgathatsz! Söööt, ha Dávid jön akkor sztem keresztapja is...
Hát most mit csináljak Kell a jó idő és megyünk, de most már én is hajlok arra, hogy csak száraz út legyen. Motoroztam már gecihidegben kora tavasszal is és kibírtam. 2 hete nem voltam otthon, alig várom, hogy halljam a drágám hangját