Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énnn neeeeeeeeemmm lenni homok!
Mind az!
Most akkor lebuzizol?
Jaés buzi aki ma nem volt gurulni, Szandra meg Zolibá meg Aprafaszki mán nem vagyunk buzik. Éstik?
Sunshine.
Én meg megéheztem ebben a jó időben.:)
Szerintem de.
az mi? igen és hogy mi ?
Moonbay, gyere tegyél igazságot!
Sztem arra gondolt, hogy csere nélkül akarja megoldani mert a mostani tetszik neki és nem akar mást rá de levenni levenné azért.....
Bár ha leveszem a gatyát zuhanyzás előtt akkor nem lesz vizes
De miért is maradna rajtam amikor zuhanyzok? Értitek már ?
Áááénmán mindegy!
Én úgy értelmezem hogy nem akarja: levetetni- tehát végleg.
kétértelmű kicsit. De hát ő sem gondolja komolyan hogy levétel nélkül fogják neki átalakítani
He, óvasd mán meg mégegyszer amit írt a mociscsávó, mer rögtön padlónrúgom magam! Még hozzányúlni sem szabad! Ezér kell a bajzer!
te mán csak tudod
nézzük el neki
De legközelebb megzsanettozzuk
amugy nem azt mondta hogy levenni hanem lecserélni! tehát levenni le lehet módosításhoz, csak nem akar helyette MÁSIKAT . Ejnye Feci.
Okés de mi baja lenne ha óvatosan leveszi?
Szép fekete és utána is az lesz
Egyébként jó az ötleted
lesz nagy BLŐŐŐ hatás.
Nemérted hogy nem akarja levetetni? Pláne levenni! Tehát a megoldás: Bazinagy edzett/csavart acél pajszert beleillesztesz a kipufogónyílásba, és addig vered fel neki samuval, amíg bírod! Tuti szétrendez ezt-azt odabent, és máris morogni fog a kutyafáját!
Vedd le belezd ki kissé, biztos öblösebb lesz a soundhatás
lol getc
Sziasztok! Kawasaki ZR-X 400-asom van, japán belpiacos naked bike. Még az eredeti 95-ös szép fekete cső van alatta, eléggé fájna a szívem levetetni, hozzányúlni, kérdésem az lenne, hogy miként lehetne erősebbé, keményebbé tenni a hangját, anélkül, hogy le kelljen cserélni? Köszi a válaszokat előre is.
Bocsi, ha láma a kérdés, de én csak mocizom, a technikai része nem köt le annyira, hogy a magamévá tegyem

pedig jó, én cod2-t toltam vagy 5 évig multiban
No no . no cod !
pénDz end sárm
codban megnyomod a vét aztán a hármast, majd az egyest és ezt kiabálod: Yes Sir!