Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz. Akkor nemkell!
gáznak jó!
Mekkora? Felfér a keddikocsi hátujjára?
Bojler van eladó, illesztéseknél nem ereszt!
Hehh!
ja gondoltam, jópáran csak akkor irtok ide ha ott gond van és itt beszélitek meg
nem megy
van ilyen spéééciális mimon fórum nem? vagy pont ezt kérdezed? nem megy az oldalotok vagy mi ?
Hali. Mikor lesz mimok valami infó van róla?
Van új alvin.

http://www.youtube.com/watch?v...

Kemény, nem gyerekeknek való
Mátra- Bükk SM Bandázás
Aki tud csatlakozzon, nem csak Sm-eknek!
Szirmabesenyőben van egy vulkanizálással foglakozó cég, de én oda nem tudtam behatolni, pedig létezik, dolgoznak, csak nem tudom, ott e, vagy az csak a magánlakása volt az illetőnek...
Nem tudtok olyan helyet ahol tudnak szilentet gyártani?
Külső gyűrű külső átmérője:25mm
Külső gyűrű szélessége:18mm
Belső gyűrű belső átmérő:12mm
Belső gyűrű szélessége 22mm
Köszi! Találunk, csak 6200 alatt nincs sehol...
Ha nem találna, Miskolcon van egy cég, cimborám KTM-jéhez csináltak a kuplungmunkahengerbe karmantyút. 20/3305564 Tüzér u. 15.
Aerox 50-hez keres haverom 11 mm-es karmantyút. Hátsó fékhez asszem...van valami ismerősötök aki aeroxot bont? Neten már nézelődtünk sokat, csak hátha tudtok ócóbban. Na meg simsonhoz kéne lendkerék+alaplap, szóval jöhetnek az ötletek, bontók, mert szegény elég sokat szívott már ezzel a két motorral, de már lassan készen vannak
Nagyon jó ötlet, remélem sikerül megrendezni, és akkor megyek én is mint néző.
Én egy sima gymkhana bólyás versenyt szerettem volna itt Miskolcon megcsinálni mondjuk a nagy Tesco és az Obi parkolójában vagy a Coránál, de nagyon sok dolog közbejött.
Majd jövőre, mindenesetre sok szerencsét!
Üdv motoros társaim!
A segítségetekre lenne szükségem. Arról lenne szó,hogy Miskolcon szeretnék/nénk rendezni egy endurocross versenyt a volt Diósgyőri Acélművek területén. Ötleteket és némi hozzájárulást szeretnék kérni tőletek. Megpróbálok mindent elintézni, hogy legyen engedélyünk az egész rendezvényre. Fantáziadús pálya lehetőségek vannak. Amennyiben érdekelne titeket ez az egész kérlek bennet
eket jelezzetek nekem. Érdeklődöm folyamatosan,hogyan miként kellene lebonyolítani a dolgot. Pályát csinálunk, csak segítségre lenne nekem is szükségem, miféleképpen intézzük a dolgokat amennyiben igény lenne rá.
Nekem elsősorban az lenne a célom,hogy keletre is eljusson az ami a Dunántúlon van, és erősítsük az itteniek bizalmát. Várom az ötleteket, véleményeket.
Köszönöm.
Üdv:Gábor
Ma voltunk barátnőmmel, ugyan nem volt sietős a tempó csak kirándultunk de most épp aránylag tiszta volt! Viszont lassan jönnek a lehullott levelek... :/
tégy úgy!
Ez LaciCRM-nek:
igen láttam

Az előző meg neked
Gyah az kemény
Legközelebb nehogy elhagyd az ülésed vagy a hátsó telód
Nekem minden cső végén van ilyen összeszoritó, amit fogóval kell osszenyomni és akkor le lehet szedni, fingom sincs mi a neve.
Olajleeresztők össze vannak drótozva?Nem árt
ez sem rossz, csak itt vigyázni kell a sok önjelölt Talmácsira, no meg a apró zúzalékra....
Biztos lerázta magáról a Bergendi! Én is jártam hasonlóképp, csak nekem a gagyi benzincső nyílt ketté.
szia!
Nem rossz útvonal, bár a Mezőkövesd-Miskolc-Vadna szakasz nem egy izgalmas motoros útvonal.
ez talán élvezetesebb:
http://goo.gl/maps/37VKt
Egy apró szakasz kivételével jó minőségű úton haladhatsz, látványos környezetben.