üdv! vélemények ezen útvonalra ? -- http://maps.google.hu/maps?sad... illetve ki járt már erre ? útminőség stb.. ? előre is köszi! ha esetleg érdekel valakit szept.29. v. 30. hétvégére tervezem. :)
húú emberek rágortam a sportdobot a gépre...
Mint egy traktor olyat szól
Tompítót kivettem rögtön azzal még nem is hallottam, talán belerakom megnézem azzal is később.
Hejce valóban szép de a katasztrófa helyszíne elég messze van a településtől és ha nem ismered a terepet akár még el is tévedhetsz, ami meg bent van a faluba emlékmű az szerintem egy vicc ahogy kinéz.
szia!
Attól függ, milyen lányosságra gondolsz?
Ha a természeti szépségek érdekelnek, akkor ajánlom figyelmedbe pl.a Lázbérci-víztározót, az aggteleki vagy a vöröskői barlangokat.A Rakacai-víztározó se csúnya.A Bükköt gondolom említeni se kell.
Ha jó motoros útvonalat keresel, akkor az Eger-Szilvásvárad útvonalat meg lehet hosszabbítani kissé, pl Dédestapolcsány-Serényfalva-Ragály-Jósvafő irányába.Jó minőségű aszfalton, szép környezetben élvezetes, kanyargászásra nyílik lehetőséged.
Hello!
Nézzetek el Lillafüredre, az közel van. Na meg gyertek felénk is! Boldogkőváralja, Regéc, Kőkapu (Pálháza mellett), esetleg a Vizsolyi Bibliát is megnézhetitek, ha már erre jártok, vagy Hejcét, ahol lezuhant pár évvel ezelőtt egy szlovák katonai repülőgép...:/ Boldogkőváralján tudtok kajálni is pl bent a várban, korhű étteremben. Szállás Miskolcon van milliónyi, de ha csendes és szép környezetet akartok, akkor ajánlom pici kisvárosunkat, Abaújszántót Szántóról max 60 km-en belül eléritek az előbb felsorolt településeket.
Kisebb gokart pálya szerűség lenne vagy nagyobb supermotós?
Bár tökmindegy mert legalább lenne vmi elérhető közelségbe ahol lehetne veretni neki.
Ma is körforgókba fárasztottam a jónépet a 30-ik kör után biztos hülyének néztek............meg el is szédültem már aztán gondoltam megyek ellenkező irányba......de lemondtam róla
Búzatéren a pirosnál rámkiabál a haver hogy " heeeeeeee ömlik a benzined "
Lenézek és konkrétan mint ha dézsából öntötték volna a drága benyát. Folyt össze vissza rá mindenre.
Lecsúszott a karbiról az üzemanyagcső de hogy hogy !?
Sikerült kérni a harapófogót a Búzán egy újságárustól azzal sikerült visszaerőszakolni a helyére és mehettem is a dolgomra.
Ezúton is köszönöm neki a segítséget
Na hát így jártam