Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhhhhhh ma milyen faszányosan jártam !

Búzatéren a pirosnál rámkiabál a haver hogy " heeeeeeee ömlik a benzined "

Lenézek és konkrétan mint ha dézsából öntötték volna a drága benyát. Folyt össze vissza rá mindenre.

Lecsúszott a karbiról az üzemanyagcső de hogy hogy !?

Sikerült kérni a harapófogót a Búzán egy újságárustól azzal sikerült visszaerőszakolni a helyére és mehettem is a dolgomra.

Ezúton is köszönöm neki a segítséget

Na hát így jártam
130, legközelebb majd rád ordítok!
:O ehhh, hanyasba laksz?
üdv! vélemények ezen útvonalra ? -- http://maps.google.hu/maps?sad... illetve ki járt már erre ? útminőség stb.. ? előre is köszi! ha esetleg érdekel valakit szept.29. v. 30. hétvégére tervezem. :)
Háááj nekem van egy haver aki árult nemrég 2 db Martin dobot Hayabusán volt neki ha gondolod megkérdem megvan-e még neki és hogy mennyibe fáj.
Hello! itt a környéken van nektek valahol aki minden féle sportkipufogót árul?
elég kicsi, mivel alattatok vagyok egy szinttel az uniban
ugye hogy ugye... nemhiába egy XTről beszélünk :D
kicsi a világ... de tudod, a bűnözők öltönybe és nyakkendőbe járnak...... XD nem kell nekem sisak :D
húú emberek rágortam a sportdobot a gépre...
Mint egy traktor olyat szól
Tompítót kivettem rögtön azzal még nem is hallottam, talán belerakom megnézem azzal is később.

Egy biztos most már hallanak, ha jövök.
Nincs túl közel, az igaz...eltévedni viszont nem olyan könnyű, eléggé ki van taposva az út. Mi felmentünk még régebben egész a műemlékig simsonnal.
Hejce valóban szép de a katasztrófa helyszíne elég messze van a településtől és ha nem ismered a terepet akár még el is tévedhetsz, ami meg bent van a faluba emlékmű az szerintem egy vicc ahogy kinéz.
Koszi mindenkinek a tippeket, feljegyeztem mindent, aztan majd szavazunk, ha odakerul a sor
szia!
Attól függ, milyen lányosságra gondolsz?
Ha a természeti szépségek érdekelnek, akkor ajánlom figyelmedbe pl.a Lázbérci-víztározót, az aggteleki vagy a vöröskői barlangokat.A Rakacai-víztározó se csúnya.A Bükköt gondolom említeni se kell.
Ha jó motoros útvonalat keresel, akkor az Eger-Szilvásvárad útvonalat meg lehet hosszabbítani kissé, pl Dédestapolcsány-Serényfalva-Ragály-Jósvafő irányába.Jó minőségű aszfalton, szép környezetben élvezetes, kanyargászásra nyílik lehetőséged.
Nekünk is akad esetleg még Sátoraljaújhelybe el lehet menni bobozni, libegőzni...
Olvastad már a kipufogós galériádban az utolsó kommentet?
Hallottam le lett szállítva
Már gondolatban aprítom ezerrel Jövőhéten go haza aztán nekiugrok
ja amugy meg mehetsz haza fát vágni
vilmányban a brazil kolóniákat is megnézheti
Van fasza páleszunk Göncön a módi inni
Hollóháza porcelángyár esetleg még.
Eeemondá mindent! Esetleg még gönc: Károlyi Gáspár Múzeum és Bibliakiállítás
Hello!
Nézzetek el Lillafüredre, az közel van. Na meg gyertek felénk is! Boldogkőváralja, Regéc, Kőkapu (Pálháza mellett), esetleg a Vizsolyi Bibliát is megnézhetitek, ha már erre jártok, vagy Hejcét, ahol lezuhant pár évvel ezelőtt egy szlovák katonai repülőgép...:/ Boldogkőváralján tudtok kajálni is pl bent a várban, korhű étteremben. Szállás Miskolcon van milliónyi, de ha csendes és szép környezetet akartok, akkor ajánlom pici kisvárosunkat, Abaújszántót Szántóról max 60 km-en belül eléritek az előbb felsorolt településeket.
Kisebb gokart pálya szerűség lenne vagy nagyobb supermotós?
Bár tökmindegy mert legalább lenne vmi elérhető közelségbe ahol lehetne veretni neki.
Ma is körforgókba fárasztottam a jónépet a 30-ik kör után biztos hülyének néztek............meg el is szédültem már aztán gondoltam megyek ellenkező irányba......de lemondtam róla
Elvileg Szikszón a Hell mellett.