Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy hol laksz, de én beszéltem veled még a télen fa ügyben és most lenne aktuális, és ezügyben keresnélek.
Most, spec itthon. Amúgy Kondón lakom, nevem az adatlapomon, a faluban bárki eligazít. Ha keresnél, hívj előtte, hogy itthon legyek. Számom is adatlapon van.
rgwzoli merre vagy? Akarok veled beszélni!
Tornalja. Ugorj ki velünk! Du 1-kor indulunk...
Rá se b@ssz, az én kisebbikemet most húzták el angolból, hülyére tanulta magát a héten, erre azt mondja a köcsög tanár, mikor felelni szeretett volna a 2-esért, hogy augusztusban találkozunk, ülj le. Seggfej!
Sigma sport bringaóra.
kicsit butább verzió is jó lenne !
nagyon náci vagyok ha felteszek a simsonomra egy ilyet ?
igazán bocsi! elhiszem hogy nem birtatok rám várni lassú vagyok mint a fasz
Haggyad a faszba, tárgytalan...tegnap vettünk egy Banditot.
Koso db-o1r
Keress rá gugliba, van kép is.
Ezeknek 5 év kötél rögtön száradjanak el rajta és rothadó húsukat egyék a dögkeselyűk példaként, hogy mire jut az összes ilyen féreg geci
Volt pár dolgom ilyen "keménylegénnyel" ezek sosem változnak. Csűrhe alja nép az összes.
Azt mondja az egyik kommentelő, hogy inkább becsületességre és munkára kellene tanítani őket nem kinyírni. Beköltöztetném ezt az okostojást ezek közé és Ennyit mondanék:-Hajrá! 2-3 hét után sírva könyörögne pisztolyért
Rögtön elengednének
Megmondanám, hogy te csináltad és remegve adnák vissza a papírokat és kívánnának további szép napot és balesetmentes közlekedést
na de kérem! mond meg a buziknak hogy ÉN csináltam az indextartót aztán sírva kérnek majd elnézést!
Ezért is csak pár hétig volt kint a gép nekem itt németbe.
Faszomat kiverték volna szöges kesztyűvel .
1:Maszek rendszámtábla tartó
2: Nincs rendszámtábla megvilágítás
3: Sport dob
4: tompított kúrvára felfelé visz, mintha távolsági
5: utaskapaszkodó nincs
6: első gumi rég kopott
.........................
ird már le légyszives hogyn milyen műszerfal van a motorodon, plusz egy képet is lökhetnél az óráról. vagy úgy komplettó
mikor kérdezem már meg m i van a motorral? én? én hülye fasz!

naszóval még nem kérdeztem elnézést.

nem bírok létezni se kb
Aszongya holnap 30 fok,izzadás ezerrel. Valaki valamerre motorral?
HAHAHAHA
Bölcsészen nem is Nekem mindegy.
Tyűűűű, ezek mit szólnának, ha engem megállitanának?
Nem minden szakon...
Kb semmire nem mész vele Azzal már csúszol 1 évet.
Ááááhhh, még ott nem tartunk! Még van legjobb esetben is 2,5 évem.("Kicsi vagyok, majd megnövök, a tökömre vödröt kötök ) Csak volt egy tárgyam (analízis), ami előző félévben nem sikerült és most végre meg van a 2-es!