Most, spec itthon. Amúgy Kondón lakom, nevem az adatlapomon, a faluban bárki eligazít. Ha keresnél, hívj előtte, hogy itthon legyek. Számom is adatlapon van.
Rá se b@ssz, az én kisebbikemet most húzták el angolból, hülyére tanulta magát a héten, erre azt mondja a köcsög tanár, mikor felelni szeretett volna a 2-esért, hogy augusztusban találkozunk, ülj le. Seggfej!
Ezeknek 5 év kötél rögtön száradjanak el rajta és rothadó húsukat egyék a dögkeselyűk példaként, hogy mire jut az összes ilyen féreg geci
Volt pár dolgom ilyen "keménylegénnyel" ezek sosem változnak. Csűrhe alja nép az összes.
Azt mondja az egyik kommentelő, hogy inkább becsületességre és munkára kellene tanítani őket nem kinyírni. Beköltöztetném ezt az okostojást ezek közé és Ennyit mondanék:-Hajrá! 2-3 hét után sírva könyörögne pisztolyért
Ezért is csak pár hétig volt kint a gép nekem itt németbe.
Faszomat kiverték volna szöges kesztyűvel .
1:Maszek rendszámtábla tartó
2: Nincs rendszámtábla megvilágítás
3: Sport dob
4: tompított kúrvára felfelé visz, mintha távolsági
5: utaskapaszkodó nincs
6: első gumi rég kopott
.........................
Ááááhhh, még ott nem tartunk! Még van legjobb esetben is 2,5 évem.("Kicsi vagyok, majd megnövök, a tökömre vödröt kötök ) Csak volt egy tárgyam (analízis), ami előző félévben nem sikerült és most végre meg van a 2-es!
Keress rá gugliba, van kép is.
Volt pár dolgom ilyen "keménylegénnyel" ezek sosem változnak. Csűrhe alja nép az összes.
Azt mondja az egyik kommentelő, hogy inkább becsületességre és munkára kellene tanítani őket nem kinyírni. Beköltöztetném ezt az okostojást ezek közé és Ennyit mondanék:-Hajrá! 2-3 hét után sírva könyörögne pisztolyért
Megmondanám, hogy te csináltad és remegve adnák vissza a papírokat és kívánnának további szép napot és balesetmentes közlekedést
Faszomat kiverték volna szöges kesztyűvel .
1:Maszek rendszámtábla tartó
2: Nincs rendszámtábla megvilágítás
3: Sport dob
4: tompított kúrvára felfelé visz, mintha távolsági
5: utaskapaszkodó nincs
6: első gumi rég kopott
.........................
naszóval még nem kérdeztem elnézést.
nem bírok létezni se kb
http://dh-online.hu/cimlapon/2...