Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

társadalmi munkában lekaszálhatnád még azt a maradékot, amit ott hagytam múltkor a barackosban

amúgy egész jól néz ki ez a szimó, az ilyen kékes színek mindig bejöttek
Most hozták be, hogy fix..erre meg elvetik
Rohadjanak meg. Módosítanak itt annyit már, hogy .......

Úgy játszanak az emberekkel, mint macska a gombolyaggal.
Próbálok faszát szerezni, majd elválik, ha úgy van úgyis rohanok hozzád
a vámos. mondtam már neked !
Na az kiaz?
blokkot összerakom neked ha nagyon sír a szád.
Ja ez lemaradt.
társadalmi munka nem is tudtam olyat is csinálsz
Te vagy a helyi szeretetszolgálat?

Nekem a lényeg, hogy erős-tiszta csörgésmentes blokk legyen fasza gyújtással és jó karbival. a Többi dolgot, mint külsőség telók, festés, ülés, kerekek kormány váz meg ezek a nagyobb egyszerűbb dolgokat már énmegcsinálom
jajjj ma egész nap a P gabi haveroddal fárasztottuk egymást! ő kocsijával tekertem le a 900 km-et
nem ezt csak bér felújítás, ( ha fizetnek érte , még nemtudom) ha nem akkor társadalmi munka

itt már össze van fogdosva meg poros is
Ne itt ásítozzál Jó reggelt!
Szép gép lett faszom!Te fogod használni?

Ez az én lábam, gondoltam nem illik ide így betettem...
én nekem van ? tegnap 11kor lefeküdtem , 3kor indultam el reggel mostanra 900km-et hajtottam. lehet ma pihennei kéne de holnap meg megyek reggel kaszálni.. meghalni nincs időm mostanság

ezt éjszaka meg vasárnap délutánonként szögeltem össze gyorsan a garázsba..

miafaszez a láb?
Na ja mondjuk ezt tartottam én is célszerűnek
Csak időm meg helyem nincs csinálni mert folyton cigánykodok utazok össze vissza
nekem van egy blokkom meg vettem egy vázat. de én 100% felújításra megyek ahogy szoktam. a héten is csináltam egyet.

amugy ugy érdemes hogy 30 ezerért vesztel komplett működő szutykot, szétborítod, lefested és rendbeteszed.
Szted hogy érdemesebb nekikezdeni simont csinálni. Venni egy ganéjt 30 ezerért és azt összepakolni ( szétszedni fullosan majd össze új cucokkal) vagy venni vázat +blokkot"tankot stb stb....hm válaszoljál he!
Na szted he? Na mivan nem válaszolsz?
nekem más stílusú szimó tetszik, ez túl üres de jól indul
nem nem, olyan lesz mint a tiéd, csak lehet valami kevesebb funkcióval. vagy vapor
Az meg merre? De sajnos ugrott a dolog,ne számítsatok rám. Saját magam ellen szervezkedek,de most szóltak este De legközelebb..
OKÉ Holnap délelőtt hivhatlak? és megbeszélnénk a piszkos-mocskos anyagiakat
Természetesen, de úgy csak 4m3-t tudok max vinni.
Végül is azt akartam kérdezni, hogy te hozod-e tekézve, mert nekem ugy kellene mivel nincs sthil-em