Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jo döntes volt
Nemjóó, még kocsival is majdnem elfújt a szél, nemmég kétkeréken!
Ismeri valaki ezt a gépet?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_640_lc4-5463535
Nyeregbe! Itt a jó idő!
Oooohh, entschuldigung!
Azok nem mi vagyunk! Mi patak felé járunk.
A többi ubi szemtelen?
Szerintem sikerült elérned, hogy egy hónapig ne egyen ubit :D és élete végéig ne merjen kibontani egyet sem...
Sok szeretettel!
Nem komolyan írtam. Amúgy is más jellegű a dolog.
Ez csak azért van ,mert cinkelünk,de nem sértegetünk senkit sem !
Egy kis altató esti olvasmány postázva.
gixxerke@freemail.hu
Ha már e-mail,lökhetnél egy címet. Zaklatnálak rendesen A gonosz fórumtagok miatt itt nem lehet kérdezni,mert csak nevetnek Pedig szerintem igenis komoly kérdés,hogy több benzin marad-e a tank alján,ha nem kerülöm ki a kátyúkat! Várom azt a címet drága koma,aztán kösd fel a gatyeszt

Nem lehet olyan rossz az a muzsikus motor.Jól is megy,meg dizájnos.
igy hozta az élet, hogy ez lett belőle... de attól még gixxeres maradok lélekben csak megnézem hogy muzsikál a hangvillás gondold meg a fékbetétet, aztán ha kell dobj egy e-mailt vagy telot!
Józsi nem hagyta ott, tartja a frontot. November vége december eleje volt 10 nap mikor kint volt egyiptomba buvároktatóként, de ez csak ilyen egyszeri alkalom volt. Az R6 már full pálya, papirok nélkül... Grat a Gixxerhez! Sok baleset mentes km együtt! örülök hogy az rgv is összeállt már igy a végére.
Te (is) voltál ma Encsen a Mannal? Vagy csak nemtomkid? Vagy nem is te/ti voltál/voltatok?
Tudom..

Még az útra se engedik, csak a kerékpár útra?
Köszönöm szépen.
Nézz szét Edelényben. Papp Zoli haverom biztos tud neked valami papucsot. 70/7760185
Jajj de hideg volt ma a motorozáshoz. Nem is találkoztam másik motorossal
ja aszittem közelbe van valahol. Esetleg környéken nem tudsz valakit? Bár írtam neki egy mail-t még nem írt vissza.