Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is jártam bent, de akkor elég béna zenék voltak.
Szerintem nem ti voltatok.
Viszont találtam egy ürgét a villanyrendőrnél, aki nem semmi volt.
Konkrétan ő...
ÁHHÁÁÁ szóval te voltál az tegnap
S51-es simsonhoz keresek lendkereket! Tudtok esetleg baráti áron?
Bocsika,azt már nem láttam De az tényleg korrekt ár.
Nem indiszkrét, a kép után írtam is az árát! Cakk-pakk 8e volt
Tegnap bizony nem is voltam semerre, még nagyon pocsék volt a szemem.(kb úgy néztem ki, mint a Terminátor,amikor már kissé meg volt tépázva a búrája)
Ma délután az asszony unszolására benéztünk a Kocsonyafesztiválra, dehát nekem ez a nagy tömeg nem jön be, meg a szemem, se valami híres még.
Volt motor a városban, nem kevés.
Lajos haverom engem is csalt volna még délelőtt, dehát sajna ezt még most ki kellett hagynom...
Ha nem túl indiszkrét,akkor.. Mennyibe volt az üléshuzat? Mondjuk nekem még jó,csak a sarka ki van szakadva egy picit..
A fólia tuti,a többit nem tudom (nem is hinném) de már elég rég jártam nála.
Szerintem nem ugyanaz a cég... csak ugyanazt a fóliát használhatják! De ettől függetlenül lehet, hogy itt is kárpitoznak és hímeznek
Llumar? Van itt a Soltészon is,nem? Neki van a peugeot 405 TTje :D Őt már ismerem egy picit. Jófej srác.
Van ez így.
http://www.tommot.hu/hu/hirek/107-imot-munchen-motorules-tommot
Ojj-ojj. Tegnap verettem neki egy-két kört. Valami buzi be is szólt az Auchan kútnál amikor öltöztem visszafelé,hogy "legalább gurulj már előrébb".. Paraszt Még a pénztárcám se raktam el Ésss volt olyan autós is,aki utat adott,lehúzódott. Nem éltem a lehetőséggel,de jó látni,hogy pár ember próbálkozik már most. Na járassátok azokat a gépszörnyeket. Ma is kell mennem,oly szép az idő.
Aloha
Mi van bufláknigger?
Olvasom elment a labanc Na végre akadt akire rálehetett tukmálni
teher ott felétek is szokott szállítani, Kondón vagy hol... régebben a szendrői erdészetnél dolgozott.
én se mentem a MOBIL-ra,megfáztam és lázas vagyok TAVASSZAL!
Megfázásnak a szövődménye. De, hogy jobban hangozzon, azt is mondhatnám,(kérdésedre)pinába, és sokkot kapott.
A szememmel verek... Te kutyafejűtatár
Erre a hóbagoly partyra nem ment/megy senki? Cserépfalun?
Vagy mindenki a Belgán tombol?
RESZELT KRUMPLI !
Mibe néztél öreg? Vagy heggeszttettél ?
Sajnálatos! Gyógyulj meg hamar!
Jobbulást!