Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxert Yamahára? Nos,párban? Előre fullba? Az a baj,át kell nyálazni a költségvetést,de még az olajat se rendeltem meg
Még visszaszólok,csak nem kél lába egyhamar. Meg olyan 30-50%-on lehet a mostani. Vagyis még látom a betétben a csíkokat
Te olyan kocsog vagy...
AZT MEG MINEK..?
Utánvéttel postázza, nemtudom; messze :D
Micsoda kommentet találtam egy videó alatt...

Így hát inkább mindenkinek adnak jogsit meg a hülyékhez igazítják a KRESZ-t... Azért kell lassan menni hogy a hülyék se haljanak meg!
Örömmel látom, hogy te is megtaláltad náluk a számításod, meg ők is léteznek még. Tóth Józsi tényleg otthagyta, és elment búvárkodni?
R6 is pályagép, vagy az már hivatalosabb verzió?
RGV? Voltak kalandok, de most már egyenesben van. CDI hiba miatt zabálta a dugókat, meg kellett járnia Pestet, hogy ez ki derüljön.
Most már csak Joe-hoz viszem majd ki,hogy hozza össze a két karburátort, (alapesetben én is megoldom, de van valami, ami megfogott) és jöhet a szezon...
Ja, meg még tavaly nyáron vettem egy 750-es Gixxert.
C1800 Ridernél is megnézheted, szűrőben,(olajban is) fékbetétben, láncszettben nagyon jó árakat tud felmutatni. Miskolctól kifelé második körforgalomnál Arnót felé veszed az irányt, és kb 150m után jobbra.
Ennek az útnak a végén van egy kamionos bolt, amiben dolgozik, motorcuccokat nála kell kérni, keresd Zsoltit, és hivatkozz a fórumra, esetleg rám...
Szia Zoli! Ott vagyok még, télen hébe hóba volt nyitva a szerviz, de leginkább zárva volt. Elvilág márc.1-től már folyamatosan nyitva lessz! Megvagyok köszi, lecseréltem a gsx-rt, egy r6r lett belőle Neked hogy muzsikál az RGV?
Szeva Gergő! Ezer éve nem láttalak megnyilvánulni, sem itt, sem Mimokon. Suzukiban nyomod még? Vagy mi van ott most egyáltalán? Elég rég jártam arra, de meglehetősen pusztulatszaga volt az egésznek...
Sztem amúgy is mindenképp jobban jársz, ha utánanézel, h milyen cucc kell, és neten keresel!
Benézek az RMC-be hátha ott akad vmi.... Hondánál akartam gyári olajat szerezni... de ebben a gyönyörű fejlődő városban már nem fogok úgy látszik.
Köszi szépen.
Helyileg ő hol található?
ha ott nem, máshol biztos kinézed milyen szűrő kell bele és pl hiflofiltrot a suzukiba is lehet rendelni. Olajat is be tudsz szerezni sok helyen.
nekem olaj kellene, meg szűrő.... azt még tudok venni?
a motoros rész azthiszem igen..
Akkor a Honda/Wilker feladta a pályafutását Miskolcon?
egonz750@freemail.hu
Érdeklődj itt! Mi tőle vettünk 2500-3000Ftért jó állapotú használt gumikat! Hivatkozz rám, talán kedvezményt is kapsz
nincs
Brembora gondolsz? most 20ért odaadom a párt!
Én ha jól emlékszem nincsen.
Sziasztok! Nincs valakinek eladó 18-as enduro gumija?
Üdv!

Miskolcon meg van még a József A. úton a Honda szalon, bolt? (motoros)
25? Amúgy pont jó lenne,de nekem még szerintem nem kell
GSX-R 600 750 K1-K3 Brembo karbon-kerámia és gyári fékbetét eladó. gixxerke@freemail.hu 30/3853713
Amikor én láttam akkor épp lebukott (na nem a víz alá) :D a szobor megvakarta a fejét