Gixxert Yamahára? Nos,párban? Előre fullba? Az a baj,át kell nyálazni a költségvetést,de még az olajat se rendeltem meg
Még visszaszólok,csak nem kél lába egyhamar. Meg olyan 30-50%-on lehet a mostani. Vagyis még látom a betétben a csíkokat
Örömmel látom, hogy te is megtaláltad náluk a számításod, meg ők is léteznek még. Tóth Józsi tényleg otthagyta, és elment búvárkodni?
R6 is pályagép, vagy az már hivatalosabb verzió?
RGV? Voltak kalandok, de most már egyenesben van. CDI hiba miatt zabálta a dugókat, meg kellett járnia Pestet, hogy ez ki derüljön.
Most már csak Joe-hoz viszem majd ki,hogy hozza össze a két karburátort, (alapesetben én is megoldom, de van valami, ami megfogott) és jöhet a szezon...
Ja, meg még tavaly nyáron vettem egy 750-es Gixxert.
C1800 Ridernél is megnézheted, szűrőben,(olajban is) fékbetétben, láncszettben nagyon jó árakat tud felmutatni. Miskolctól kifelé második körforgalomnál Arnót felé veszed az irányt, és kb 150m után jobbra.
Ennek az útnak a végén van egy kamionos bolt, amiben dolgozik, motorcuccokat nála kell kérni, keresd Zsoltit, és hivatkozz a fórumra, esetleg rám...
Szia Zoli! Ott vagyok még, télen hébe hóba volt nyitva a szerviz, de leginkább zárva volt. Elvilág márc.1-től már folyamatosan nyitva lessz! Megvagyok köszi, lecseréltem a gsx-rt, egy r6r lett belőle Neked hogy muzsikál az RGV?
Szeva Gergő! Ezer éve nem láttalak megnyilvánulni, sem itt, sem Mimokon. Suzukiban nyomod még? Vagy mi van ott most egyáltalán? Elég rég jártam arra, de meglehetősen pusztulatszaga volt az egésznek...
Még visszaszólok,csak nem kél lába egyhamar. Meg olyan 30-50%-on lehet a mostani. Vagyis még látom a betétben a csíkokat