Mihelyt kicsit normalizálódnának a környékbeli erdei utak, elkezdem összeterelni a brigádot,,, ha összeállna az elsőtelószimering a kisebbikben,,,még tán Eli is várható volna.
Kex! Át fogod szerelni terepre is a járgányodat?
Mert, ha igen,,,nálunk is lesz endurózás párszor,,, már, ha egyszer vége szakad ennek a hányinger időnek...
Hát holnap remélem jó idő lesz,mert annyi helyre kell mennem öntözködni,hogy muszály lenne motorral mennem,mert nem biztos hogy belefér 1 napba kocsival.
Koszi :) igazabol en ugy voltam vele hogy amelyikbol elobb lesz jo vetel azt veszem. Eleinte R-et akartam, de megneztem par S-t is es nekem azok is elegge bejonnek. Illetve ugyanilyen allapotu R azert 150-200al dragabb is. Nyilvan ennek oka van a Rhez kepest az S egy "butitott" valtozat, de nekem meg ez is boven megfelel
szoval ezert lett S
Csak óvatosan ezekkel az ígéretekkel,,, mert még szavadon foglak.
Azért nekem van teljesen hivatalos (mama tudtával ) csaj utasom,,, akivel már a Tátrát is megjártuk,,, olyan,,,mintha ott sem volna, csak jobb.
A gyerekmotoroztatásban amit csináltatok ha időm engedi szívesen részt veszek. Nekik minden zokszó nélkül leszedem a púpot ahogy megtettem ezt a lányomnak is. Másoknak, nah az már keményebb dió nálam..... Sosem voltam nagy csaj motoroztató.
Ejnye Suzy, illendő volna néha valami kis örömöt szerezni azoknak a jelentkezőknek,,, mondjuk, szervezni egy egyhetes hátsóüléses időszakot,,, ki tudja.
Hát akkor max ezeket a tulajdonságait teszteld csak.
az én búrámat akkor rángatja a szél, ha ül mögöttem valaki, és valahol kilóg a képből,,, nomeg gyorsan is megyek közbe.
Jónak egyrészt már jó. Mert ahhoz képest hogy nem sokkal könnyebb mint a másik sokkal könnyebbnek érzem a súlyelosztása miatt. Már csak két követelményben szeretném ha jól teljesítene. Az egyik hogy kevésbé párásodjon mint a másik. A Második követelmény hogy kisebb legyen a szélzaja és ne rázza úgy a menetszél. Ezekre egyébként jó az esélyem mert egy Superbike-ban tesztelt sisak pont ezeknek kell megfeleljen a legjobban.
Mert, ha igen,,,nálunk is lesz endurózás párszor,,, már, ha egyszer vége szakad ennek a hányinger időnek...
Haver gyakrabban kijár, minden hétvégén, én 2 hétvégente kb. De május után gyakrabban fogunk
szoval ezert lett S
Azért nekem van teljesen hivatalos (mama tudtával ) csaj utasom,,, akivel már a Tátrát is megjártuk,,, olyan,,,mintha ott sem volna, csak jobb.
az én búrámat akkor rángatja a szél, ha ül mögöttem valaki, és valahol kilóg a képből,,, nomeg gyorsan is megyek közbe.