Helló fiúk, lányok! Jöhetne végre a jó idő, mert összeállt a járgányom és nagyon mennék már úgy ahogyan ti is! Addig is vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
HÁT ILYENRE SIKEREDETT A VAS!
Az a baj,,, hogy ezt kb pont egy hónappal ezelőtt szokta eljátszani velünk...
Február 15-20 körül mindig elolvad a hó, jön egy nagy felmelegedés, 15 fok napokig, vagy akár egy hétig,,, aztán meg március elején visszaköszön a tél...
Ez most kicsit elcsúszott,,, vesztünkre.
Zolikám sajna ez van. Először engem is majd szb..tt az ideg , de aztán ez már fanyar vigyorgásba, reggel meg a latyak ellapátolásában végződött. Ennyit a 3 meleghozóról SJB. Fekete István egyik jeles művében is ilyesmiről ír, mikor a tél még próbálkozik egyszer, erőtlenül, de aztán csak eljön a tavasz....
Az a baj,,, hogy egyre kevesebb kedve van már viccre venni ezt az embernek...
Haveromnak kész a motorja,,, elvileg holnap vihetné haza,,, de már megint ez a tetves hó esik,,,kinek kell még ez?
A Tapsi Hapsi jut lassan eszembe mikor Dodó kacsával veszekszik, hogy milyen vadászati szezon van.
Nyúlszezon-Kacsaszezon-nyúlsz... Síszezon-Motoros szezon-Síszezon.....
Már nem tudom sírjak-e vagy röhögjek ezen az időjáráson.
De ott voltak.2001-2002 tele vagy ilyesmi volt,mert pont katona voltam és a nénike akit interjúvoltak honvédségi mackófelsőben nyilatkozott.Csörgött is a telefon hogy haza loptam a mackót!Kex rédén se isznak többet mint máshol elhiheted.
Nem ott volt a puma?
Hadházy laci mesélte, hogy nekiindult az Jákshow Nagyrábéra és Nagyrédére érkezett meg. Csak 200 kilóméter a különbség kicsit elnézte a kanyart aztán ott érdeklődött a nagy macska után
Szia!
Én Gyöngyösön, haver Nagyrédén lakik. Egyenlőre a solymosi bányát célozgattuk (még régi gépekkel) de a Sárhegyre is van pár jó út, meg lesz még aki mutat a Mátrában is
Majd teszek fel egy fotót a mi utcánkról.. legyen elég egyenlőre annyi hogy nagyanyámék csak annyit mondtak: "nem is csoda hogy ide terepmotort veszel" Pedig orvosi rendelő és szervíz is van az utcában! Persze a mögötte lévő utcán gyönyörű sima hibátlan aszfalt.. JA ott lakik a rendőr főmufti..
Tőlem lehet 500 is a benzin, de akkor nekem egy kátyú ne legyen a Mátrában meg semmi ilyen nagyobb forgalmú úton!
HÁT ILYENRE SIKEREDETT A VAS!
Február 15-20 körül mindig elolvad a hó, jön egy nagy felmelegedés, 15 fok napokig, vagy akár egy hétig,,, aztán meg március elején visszaköszön a tél...
Ez most kicsit elcsúszott,,, vesztünkre.
És erre meg végszóra kisütött a nap nálunk.
Haveromnak kész a motorja,,, elvileg holnap vihetné haza,,, de már megint ez a tetves hó esik,,,kinek kell még ez?
Nyúlszezon-Kacsaszezon-nyúlsz... Síszezon-Motoros szezon-Síszezon.....
Már nem tudom sírjak-e vagy röhögjek ezen az időjáráson.
Hadházy laci mesélte, hogy nekiindult az Jákshow Nagyrábéra és Nagyrédére érkezett meg. Csak 200 kilóméter a különbség kicsit elnézte a kanyart aztán ott érdeklődött a nagy macska után
Én Gyöngyösön, haver Nagyrédén lakik. Egyenlőre a solymosi bányát célozgattuk (még régi gépekkel) de a Sárhegyre is van pár jó út, meg lesz még aki mutat a Mátrában is
engem igen. Mi a számod?
Tőlem lehet 500 is a benzin, de akkor nekem egy kátyú ne legyen a Mátrában meg semmi ilyen nagyobb forgalmú úton!