igen ezt mi is sokszor beszéltük.. "csak azért se" csinálják meg, de ha a szanatórium vagy a sípálya vagy valaki kihisztizné, talán lenne esély azért nekik sem jó hogy a látogatók/turisták autója szétesik míg odajutnak.. szerintem ezzel csak nő a balesetek száma, mert akik még felmerészkednek könnyen eldobják a vasat egy-egy tankcsapda miatt ha megnyertem volna az 5öst mikor 5 milliárd felett volt erre költöttem volna
Az RF tudtommal még lég olajos cucc volt,,, de ha nem az, akkor sem...
Eredeti hengerek simán kiadják ezt a méretet...
Holnap meg jön még egy Suzuki a családba,,, a bratyónak hozunk egy GSX600F-et...
Kitehetnék a táblát, hogy önökért épült az útalapból...
Beszéltük már hogy lehet hogy szándékosan nem csinálják meg, hogy elüldözzék a motorosokat.
Egyébként a 21-es út is majdnem undormány jó lesz eljutni rajta Gyöngyösig. Üzenem a Magyar Közút Nonprofit Zrt-nek, hogy .
Hát a fokozatosság,a tavaszi kezdeteknek elengedhetetlen része.
De mikor itt a jó idő,és elérem a füred táblát,valahogy mindíg az az érzés kerít hatalmába,hogy kenjed neki.De szerintem mindenki igy van ezzel.De azért kicsit türtőztetni kell magam.Én még ki se toltam a garázsból,ha 7 végén olyan idő lesz egy indítás erejéig előkerül,de én megvárom a jóidőt.
Nekem nem olyanom van,,, még az előtte levő...
Elvileg a mai napon kellett megérkezni hozzá a cuccnak Amcsiból, remélem, itt is van már az országban.
Ha megvannak a dugók,,, onnantól elvileg fúrással, mindennel 2 hét...
Nekem kicsit gyanús,,, de elképzelhető, hogy kiadja,,, majd kiderül.
örülünk neki.
Lc4 után harapósabb, tökösebb gép