Látod, kicsi a világ,,, vagy csak rövid a memóriám?
Mindegy, bolond ember, aki 24 órára visszaemlékszik.
Én meg Szombathely mellett voltam határőr,,, Jákon.
Nekem is nagy kedvenceim.
Megboldogult fiatalkoromban az Aggteleki cseppkőbarlang hangversenytermében láttam egy koncertjüket.
Azt leszámítva, hogy pólóban szénné fagytunk,,, nagyon nagy élmény volt.
Ja,,, és nem mellesleg én vetettem fel őket a Klub tulajának még egy tavalyi beszélgetésünk alkalmával,,, jó, hogy el tudja hozni őket.
Meglátom lesz-e egyáltalán Brembo az enyémhez. Ferodo-t hoz az online katalógus Platinumot és szinterest is. Kicsit dilemma, hogy vajon fel tudom-e melegíteni a szinterest üzemi hőfokra vagy maradjon-e a Platinum.
A GS500ban Platinum volt és meg voltam vele elégedve teljesen.
Hát ezt bizony csúnyán benézted.
Láthattál volna atom bebaszva.
De lásd kivel állsz szembe,,, itt a következő lehetőség egy fergeteges hétvége eltöltésére itt, a Bükkalján.
Mindegy, bolond ember, aki 24 órára visszaemlékszik.
Én meg Szombathely mellett voltam határőr,,, Jákon.
Megboldogult fiatalkoromban az Aggteleki cseppkőbarlang hangversenytermében láttam egy koncertjüket.
Azt leszámítva, hogy pólóban szénné fagytunk,,, nagyon nagy élmény volt.
Ja,,, és nem mellesleg én vetettem fel őket a Klub tulajának még egy tavalyi beszélgetésünk alkalmával,,, jó, hogy el tudja hozni őket.
Látod Valentino barátom nem tanulnak a hibákból , ott van előtte az "Y". Igaz lehet hogy a srác gyorsabb volt.
Nah jó tudom hogy a szépséges RGV Zoli büszkesége. Zsear!
A GS500ban Platinum volt és meg voltam vele elégedve teljesen.
Láthattál volna atom bebaszva.
De lásd kivel állsz szembe,,, itt a következő lehetőség egy fergeteges hétvége eltöltésére itt, a Bükkalján.
http://www.facebook.com/photo....
Egy kis emlék a Barcikai banzájról.