Ragasztónak is gondolom elege van abból ahogy a Mátra útjai kinéznek és ahogy azon némely autósok és motorosok is közlekednek. Pályára készül ahogy írta ahol ki lehet csúszni, nincs teherautó az út közepén, meg másik sávba csak kicsit átmenő autós. Ahol talán nagyobbak a túlélési esélyek.
A másik dolog, hogy aki csak egy csúcssportgéppel jó futóművel tud jó lenni az jó motoros egyáltalán? Nem hiszem hogy az lenne. Az aki egy egy olyan motorral is tud csúcsot menni, annak a gépnek a csúcsát az igen az tud. Lásd bátrak versenye B.gyarmat.
Jah akkor én is egy sz@r 24 éves 750ccm-es Yamahán ülök és a tized olyan gyors nem vagyok mint az mai gépek és motorosaik. Fényévekre a mai 1000-es szupersport gépektől.
Lehet talán kis sem kellene többé mozdulnom?
Márpedig én menni akarok ezzel a motorral, mert szeretem, erre tellett és kész.
Talán az átmotorozott 30 év...
Az lehet az oka.
Magam részéről idén is készülök a Mátrába,,,tavaly nem jutottam ki Kékestetőre, idén feltétlenül bepótolom, és természetesen szólok itt, ha megyek.
Ja,,, meg Sirokra is készülök,,, szóval,,, szerintem, összejöhet.
Zolikám remélem egyszer személyesen is találkozunk. Kevesen tudják ilyen egyszerűen megfogalmazni az alapigazságokat.
Szikrával pont ezt beszéltük amit leírtál.
na meg a váratlan helyzetek... lásd az elmúlt évek baleseteit...teherautó,út közepén kiránduló nyugdíjas stb. nekem az a véleményem,hogy inkább beszélgessek személyesen egy "jó" motorossal,mint hogy szomorúan emlékezzünk,hogy"ő volt a legjobb"
.......azért megy itt a "vállveregetés" rendesen .................lehet valakiről elismerően nyilatkozni anélkül , hogy csontig nyalnánk neki..............sory
Az életbenmaradáshoz kell, hogy észervedd,,, ennél már nem nagyon van benned több...
Ki milyen tudással, és milyen szinten kell, hogy eljusson ennek tudatába.
Ők valószínűleg jóval magasabb szinten űzték, mint te, én, vagy bármelyikünk, de nekik is megvannak a maguk határai, amivel kell, hogy tisztába legyenek, és gyanítom,vannak is...
És végül, de nem utolsósorban,,,azt hiszem, abban mindnyájan egyetértünk, a Mátra útviszonyai már rég nem ideálisak arra a célra,,, hogy ott 1000-es gépekkel döntögessék egymás csúcsait...
mindenbe egyetértek
szikrájé a délvidék ragacs pedig az észak utolérhetetlenje ragacsról beszéltem szemembe király csak (mindenkinek lehet saját véleménye) persze mindenkinél van jobb ez tény ragacs úgy mondta hogy ő nem nagyon tud hanem nagyon vakmerő
és ez a bajom hogy ETZ vesz
persze az is igaz hogy nem lehetnek örökké ők sem a csúcson
csak nem lesz annyi izgalom mert nem lesznek ott
mindenki előtt ott a kép hogy jön egy bordó CBR 1000 hülyére lapolva és még az a hülye róla el is engedi a kormányt és integet hogy csinálja
mindenki őket tartja ha nem is királynak akkor a jelen pillanatban lévő leggyorsabbnak
de most mind a ketten feladták a dolgot illetve átértékelődtek
szikra is nem olyan rég itt a fórumon írta hogy már nem lenne olyan vakmerő mert eddig is nagy felelőtlenség volt
A Mátra királya?
Annyi amit elég sokan tudnak, vagy tudni vélnek. Az északin a leggyorsabb Szikra a délin meg Ragasztó. Vagyis ők voltak, de most egyiknek sincs olyan ezres sportmotorja. Mindkettejük elmondta, hogy nem a legjobbak csak elég bátrak(egyesek szerint felelőtlenek, nem az én véleményem ) ahhoz, hogy később fékezzenek és előbb adjanak gázt mindannyiunknál. Szikrát jól ismerem, soha nem éreztem hogy ő király lenne én meg alattvaló. Jó volt vele menni, ez kétségtelen. Ahogy sem Rossi, sem Stoner sem pedig Lornezo vagy pedig Biaggi, Sykes stb nem király. Nagy versenyzők ez kétségtelen, de valakinél mindig gyorsabb lesz egyszer valaki. Tudják ezt ők ahogy Szikra és Ragasztó is. Kell valaki aki arra ösztönöz, hogy jobbak legyünk. Ennyi.
Miért olyan is van?Lehet,hogy jól dönt vagy még sem majd kiderül!Sokat menjetek együtt rizikó mentesen mi meg szurkolunk és tapsolunk! Ha úgy alakul mész nélküle.Nehogy depis legyél miatta!
a rossz nyelvek azt beszélik hogy a Mátra királya mégis csak vesz motornak mondható vasat hál istennek meg jött az esze remélem nagyon hogy igaz a hír és sokat tudunk majd idén menni együtt ha mégsem igaz akkor nem tudom mi lesz
Csak a napok peregnének gyorsabban. Motor ponyva alatt akksi a szobában. Húúú de elvonási tünetek vannak már. Jó volt a videó. Nekem Szikra barátom is nagyon hiányzott, ahogy előttem megy és azt nézegeti jön-e már a csiga-biga utána....
Hát igen! Azért GA hiányzott a csapatból az elmúlt szezonban. Lapesz! Már nem bírtam a feszkót, és az idén 10.-én, igaz most teljes harci díszben, de már gurultam egy laza Hatvanig meg vissza etapot. Napsütés, 12 fok, 270 km/ó. Amikor hazaértem legalább 5 percig csak ültem a vason és semmi olyan nem jutott eszembe, ami ez az érzést pótolni tudná. Viszlát a Hegyen testvér!
A másik dolog, hogy aki csak egy csúcssportgéppel jó futóművel tud jó lenni az jó motoros egyáltalán? Nem hiszem hogy az lenne. Az aki egy egy olyan motorral is tud csúcsot menni, annak a gépnek a csúcsát az igen az tud. Lásd bátrak versenye B.gyarmat.
Jah akkor én is egy sz@r 24 éves 750ccm-es Yamahán ülök és a tized olyan gyors nem vagyok mint az mai gépek és motorosaik. Fényévekre a mai 1000-es szupersport gépektől.
Lehet talán kis sem kellene többé mozdulnom?
Márpedig én menni akarok ezzel a motorral, mert szeretem, erre tellett és kész.