Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet bennünket se.
Vasárnap remélem már ok lesz minden
május1. repnapot átteték erre hétvégére....
engem sajna még ez a hétvége sem érint motorozás szempontjából....
Vik,mi ez a szarság?
Jövö héten mi lesz vonulnak a ratyik
meg holnap mennyi túrista lesz rep.nap végett.. blöááá
Tudom,hogy olvassák egy kis jó kivánság,bekaphatják
Szivesen lemondanám, ezt a szolgálunk és védünk szolgáltatást mint a rajzfilm csatornát.
Köszi Bear az infót! Azt hiszem mi ismerjük egymást!
nem sok motoros lesz holnap a Mátrában sokan mennek Jászboldogházára! ahogy én is
Uraim, én a helyetekben nem mennék a Mátrába motorral holnap, úgy hallom sok lesz arra a fa. Kabát
koszi a tippeket sracok. :) meglesem oket. hat nem valami luxus hotel lesz az tuti(anyagi okok miatt).de ezert valami pofas kis szallast keresek. :)
látom a pulcsi is nélkülözhetetlen darab
megfogadoma tanácsod norbeeeeeeeeeee, fekete felnivel +felnicsíkkal beszaratós lesz
Üdv.Parádfürdő Júlia panzió
Napi kilóért megkapod a szobám,Én meg kiköltözök Sasvárra a kastélyba szar lesz,de kibirom valahogy
ha meg még annyira sem számít a pénz... hungest hotel galya...
Sástó kempinget próbáld meg,lehet sátrazni is meg van faház,de ha a lóvé nem számit,ózon bérc
sziasztok, tud valaki valami olcso szallast a matraban par napra(matrafured, sasto, matrahaza lenne a legjobb) majus kozepen?
Picit csapkodott itt is Répás, meg Tárkány közt, de visszafelében már nyoma sem volt az esőnek. Amúgy meg változatosság kedvéért most itt volt valami eregy találkozó,jóformán minden negyedik, ötödik motor az volt. Én észre se vettem, de akivel voltam, neki is az van, Ő mondta, mennyi volt...
Hi!Nem....nálunk meg alig voltak...voltam kint egy cigit elszippantani...de voltunk kb 8 an a parkolóban....a záportól elmenekültek az emberek...
Nagy itt a csend... Nem volt valaki innen ma a Bükkben? Rengeteg motoros jött arra Eger felől. (is) Lillafüreden is vagy 50 motor volt...
köszi
Nagyvas.hu