Milyen pusztulat volta ma... Házán sehol senki. Sasváron azért összegyűltünk páran. Mondjuk ma későn mentem, 4 óra felé a motorosok elfelé jöttek a Mátrából.
hali norbee,ma láttalak 3 méterre voltál tőlem,későn kapcsoltam inteni akartam,de úgysem tudtad volna ki vagyok,recsken a panónia büfével szemben a padon ültem
Nekem most a bicegés se nagyon megy még, de optimista vagyok 18-án vissza kell mennem még1× röntgenre mert kattog a válam is meg a térdem is. A jó sisak meg a protektoros börruha aranyat ér. Farmergatyába akartam menni de még jó hogy lebeszéltem magam róla, mert akkor most tuti nem lenne térdem, ugye azzal ütöttem ki a kocsi lámpáját.
Hasonlóan estem én is csak én az anyós ajtót telibe.Cserés is lett,és elém kanyarodtak.5perc volt gyalog a meló hely de félóra alatt bicegtem be.Meg is kérdezték igy minek jöttem. De mihelyst kész lett a moci mentem,bár a lábam még fályt.
Nem csúsztam, még ha a saját hibámból lett volna akkor azt mondom fasz voltam, de nem , az adrenalinparkosba mentünk felfelé, a szembejövő autó meg befordult elém a park felé, még ki is tudtam volna kerülni ha nem áll meg a sávom közepén keresztbe, így oldalról eltaláltam az első lámpáját és kutyapózba repültem, utánna landolás fejen, térden válon. Mentő és irány Hatvan, sok röntgen de úgy néz ki nincs törés.
Gyógyulást Ati úgy hallottam nincs komoly baj,és már ki is engedtek és ahogy irtad,még pár hét,és újra a hegyen
Azért majd ird meg,ha már átugrod a keritést
Misi és Eszter, nagyon köszönöm a segítségetek, nem is tudom mi lett volna nélkületek! Köszönöm a többieknek is Lapesz, Morzsi, Ákos, és a többi ismeretlen motorosoknak akik még segítettek! Remélem pár hét és újra a hegyen leszek
Szeva haver! Gumi fenn van már? Ha igen, hogy viselkedik? Ma én is jártam hegyen. Kicsit nagyobbon, mint a mieink. Ja, valaki üdvözöl, csak így priviben.
Milyen pusztulat volta ma... Házán sehol senki. Sasváron azért összegyűltünk páran. Mondjuk ma későn mentem, 4 óra felé a motorosok elfelé jöttek a Mátrából.
Azért majd ird meg,ha már átugrod a keritést