Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szikra mester épségben hazaért, és remélem mindenki más.
Szép napom volt ma. Köszi mindenkinek. Képek a galériában. csak 4× igazoltattak..
Nah, lassan indulás a hegyre.. ki jön?
Elsö körben a seggét kellene kitörölnie, aztán majd tovább léphet
Orrfújás Beszarás
Sok sikert! Viszont most jó éjt mindenkinek! Holnap a hegyen.....

Széles utat mindenkinek!
nekem januárban elvitték a gépet... most éppen hirdetés-nézegető fázisban vagyok. remélem rövidesen sikerül valami szerkezet.
Faludbéli vagyok, ha jössz mehetünk együtt holnap..
nézem a képeidet.... nekem ismerős ez az utca.... egy helyen lakunk....?
Majdnem elfelejtetem Szikra üzeni hogy:" Sok zsepit hozzatok, mert orrfújás lesz!"
dél-kettö között valahogy Morzsit is hivom,ha jön
Holnap mikor teszed tiszteleted a hegyen?
Mióta megvannak a kecskéi, nem ér rá.
Biztos bakot vett, oszt nem akar neki megállni
Holnap vki fel? Én megyek !:D
Kicsaltam és jön még egy srác is. Leszünk csak gyertek...
Szikra?Hát már ideje volna!
Azért nem mindenki!
Ne gyújtsd fel megyünk ki Szikrával. Ha minden jól alakul viszek fényképezőt is kanyarfotókhoz...
köszi igyekszem, kemény csaj vagyok én, ne félts engem további szép estét Nektek! bár mostanában csak megfigyelőként vesznek részt a Mátra topik drága lakói na én mentem is
reméljük a legjobbat..... galyai elágtól sasvárig nyomnának új aszfaltot senki nem menne a füred háza szakaszra....
emberek láttatok már ilyet visszanyalt a fagyi!
Beszarás!
Köszi a jó kivánságokat az éjszakába meg okosan
mondom én, attótartok nagyon-nagyon rossz mesében vagy szeretnéd az orvosom nevét? kifejezetten nagyon súlyos személyiségzavaros páciensekre specializálódott na de most lassan lépek, mert seggecskén leszek billentve holnap jó gurulgatást nektek a mocikkal a mocirucikban na ha ezt meglátja a Norbi, tuti elevenen fog felfalni hát akkor széles utat! gumifákkal szegélyezve
rosszba a szart, Én mindig győzök, mert ellenállhatatlan vagyok,meg sikeres
Ja,meg kemény mint a beton
francokat nagyon rossz mesében vagy kispajtás