Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, ez lejött tegnap
nnnnnnne futtass már itt baszki még valaki komolyan veszi Én meg félénk vagyok ez meg köztudott
Szió! Hát nem igy terveztük... dehát ránk is esett sástónál,felérve semmi nem volt csak hideg és nyirok,és rengeteg autó...visszamentünk Füredre egy kávéra,aztán meglátogattuk G.A-t...
Mi Meg azt hittük valamelyik buszmegben várod mig eláll...
láttad a képeket tegnapról?
ez nem jelenthet problémát Neked
tegnap is lázas voltam már biztos de most hogy mondod be kell szereznem egy teás lányt
mintha tegnap azt mondtad volna, hogy hosszú sorok kígyóznak Hozzád, és sorszám kell mint az APEH-ban egy sincs köztük, aki teát tudna főzni Neked?
Hazaértem kiöntöttem a csizmából a vizet,ruha,gatya,zokni,az erkélyen és igy ért véget, a gyönyörü este
Nem akar fözni valaki Nekem egy teát
Jó vicc az a cikk. Biztos a motor-eladások csökkenése támaszt alá ilyen állítást "...egyre többen ülnek a kétkerekű járművekre".
csatlakoznék az elöttem szolokhoz..GA..Mielöbbi felépülést kivánok...
mátrai fiúk
16564....bocs....
15654 es hozzászólásban leírja mi történt....ott el tudod olvasni!
És a városban, vagy a mátrában ?
Pesten is sok a barom, se index, se tükör, se lóf..sz, semmi, csak kivág a sávba, és nem látja, a sok barom, hogy mellette motorral mennek.
Hát jobbulást a fiatalembernek, a többieknek meg széles utat, gumifákat.
Vigyázzatok magatokra!
Nem ő hibázott hanem a szokásos....hétvégi autós elővette a járművet a garázsból......
Hali!
Most olvasom mi történt
Jobbulást kívánok neked és a mocinak!
Szia Ati!Én is kívánok neked mielőbbi gyógyulást!Remélem a körülményekhez képest jól vagy!
Szia GA!
Bocsi, hogy így ismeretlenül megszólítalak.
Láttam egy-két vididet a közelmúltban , amiket gyorsan le is töröltél. Nem vagy kispályás, az tény
Csak nem bukta volt?
hát fájdalmas, nem is sokat aludtam, ja és reggelre már a másik vállam is fáj
jelmez
pedig szívesen megnéztelek volna ebben a harci díszben vagy jelzemben?
Na fasza idő van.Nemtudtam menni locsolkodni a 7essel,pedig beadtama tisztitóba a lila öltöny felsőm,és a margarétát is oda drótoztam hogy a menetszél le ne vigye.És még jó a fehér makos cipőm is,és találtam hozzá szép fehér tennisz zoknit.De legalább nem kell locsolni a zöldhagymát a kertben,ami lassan fogyasztható lesz.
GA milyen volt a reggeli ébredés?