de nem lett baja,,,,,,az én barátaim nem úszták meg,,,egy nap egyszerre 3 halt meg,,,,,2007ben 7 barát motorozott át,,,,nem jó az ilyet átélni,látni,még ha karcolásokkal jön ki a perecből,,,,,,,vigyázzatok magatokra ott,nagyon
Beesett az árokba ahol fasza iszapos sár volt,meg rácsúszott a motor...azt hittük belefullad a sárba basszus..nagy volt a pánik...voltunk ezren a parkolóban...
Faterom mivel taxis,és szakállas mint san koneri,azért lett pamacs,,,anyám meg kifestette az egész lakást annó,,így párosítottam öket még gyerek fejjel,,,De anyám is motorozott,,,,Pannonia ki is állt alatta kerékre a köbányai úton,,,,ment faterhoz a laktanyába,azt sietett,,,,azt lebsztak,hogy miért kerózok állandóan,,,mondom ti kérdezitek?
Boldog Szülit utólag!
Faterom mivel taxis,és szakállas mint san koneri,azért lett pamacs,,,anyám meg kifestette az egész lakást annó,,így párosítottam öket még gyerek fejjel,,,De anyám is motorozott,,,,Pannonia ki is állt alatta kerékre a köbányai úton,,,,ment faterhoz a laktanyába,azt sietett,,,,azt lebsztak,hogy miért kerózok állandóan,,,mondom ti kérdezitek?