Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor bekaphatja!
De van! CSak akivel voltam nem repdes a motoros társadalomért..így mellőztem a találkozást veletek..de legközelebb ott leszek
türelmetlenül várjuk a folytatást....
Köszi!Most töltöm fel a második részét!
Zoli! Király a vidi
THX!
Az a valaki se volt ott.Csak annyira nyomtad hogy nézünk mi még nagyot!Aszt hittem van enyi vér benned,de hát ezek szerint nincs.
nem feltétlenül állt volna szándékomban elb@szni Vki születésnapját..azzal hogy megjelenek...
mert nem egyedül voltam... de ami késik nem múlik..pont akkor eredtél útnak házáról...
Na mé nem jöttél oda?
Ákos tegnap láttalak ám a hegyen az öreglánnyal
Ghoost!

Boldog Szülit utólag!
Sajna én most szolgálatban voltam, úgyhogy csak 1 igazán jó V2-es dübörgött a Hegyen.
Bulldog születésnapot, biztos jó buli volt ez a Ken Block féle csapatós muri.
Micsoda fejszerkezetet vágunk a képen!
Látom jót motoroztatok, amíg én nagy erőkkel ótottam' a tüzet!
Vigyázunk!Hát sajnos ismerős a dolog...át kellett élnem egy pár éve nekem is... Na jó éjt!
de nem lett baja,,,,,,az én barátaim nem úszták meg,,,egy nap egyszerre 3 halt meg,,,,,2007ben 7 barát motorozott át,,,,nem jó az ilyet átélni,látni,még ha karcolásokkal jön ki a perecből,,,,,,,vigyázzatok magatokra ott,nagyon
Beesett az árokba ahol fasza iszapos sár volt,meg rácsúszott a motor...azt hittük belefullad a sárba basszus..nagy volt a pánik...voltunk ezren a parkolóban...
iiii,ocsmány lehetett
Az kemény.....
Lényeg hogy meguszta...mint egy pár éve a gombakanyarba...ott nagyot törülközött premier plánba...azt hittük akkor hogy odalett...

Faterom mivel taxis,és szakállas mint san koneri,azért lett pamacs,,,anyám meg kifestette az egész lakást annó,,így párosítottam öket még gyerek fejjel,,,De anyám is motorozott,,,,Pannonia ki is állt alatta kerékre a köbányai úton,,,,ment faterhoz a laktanyába,azt sietett,,,,azt lebsztak,hogy miért kerózok állandóan,,,mondom ti kérdezitek?
Nem tom lehet sok más hiba is amiért nem indul,de úgy ránézésre nem tűnt nagyon problémásnak.