Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap remélem lencsevégre akadsz....
én már rendeltem tőlük 2szer is vez.láncot meg megannyi alkatrészt soha semmivel semmi baj nem volt...
Voltunnk szerdán!Fasza volt,szinte üres volt a pálya!
köszi szépen a segítséget
Nézz körül a pinkmotorsnál, szerintem nekik lesz hozzá.

http://pinkmotors.hu
Halihó!

Nem is lesznek képek ?
sziasztok.Tud nekem valaki adni egy web címet ahonnan tudok vezérműláncot rendelni 919rr hez?

köszi a segitséget
e a faszomvan ezzel a szarral miért nem lehet képet illeszteni
Kit kell megölni?
Am ma mentem egy kört végre kész a vas de nagyon gánya uj idomotkap mert ez áhh mindegyis, jónehezen lett összerakva de idomot levéve mindne maximálisna pöpec lett rajta. Itt egykét kép a mai nap terméséből csak hát rendszámhiányba szenvedünk
Szia Attila!
Most olvastam mi történt.Mielőbbi gyógyulást neked!Pont holnap készülünk a Mátrába egy haverral.
Köszönöm Vik, ghosti, panyo és RC
GA most olvasom mi a pálya!
Jobbulást! és gyors felépülést
Nézd meg!5-10 cm-s a vízmélység!Ez a "Debill"hadnagy(Csupasz pisztoly)meg azt írja nem vagyok normális,persze a galériához írta!
jó hogy van mire fogni
Kérésedre ide töltöm fel a "csizi által/normális vagy,SP2 a vízbe?/véleményezett fotókat!Szegény beteg cs.
Te is fajankó!
Clint Eastwood. Bekaphatja! Haúúúú!

http://youtu.be/nEs9YvbDy0A
Csizi!Akkor olvasd figyelmesen Nhorbbe77 hozzászólását!
Clint Eastwood:Nincs bocsánat!És többé motoros folklór sem! öcsike!
Bocs fater, akkor megyek és én is elbeszélgetek egyet ezzel a Zolvival!
Szevasztok!Srácok!Most olvasom az sp1 fórumot....csak egy kérdés.....Mi lenne ha az én nevemet kihagynátok végre a vita fórumotokból?Én már Zolival találkoztam,megbeszéltük le is nyugodtak a kedélyek...ugyhogy játsza le mindenki a saját meccsét...engem hagyjatok ki legyetek szívesek !
Ha már ilyet kérsz!kellemes villanyoszlop gyűjtögetést kívánok neked a motoroddal!Tudod a "vagányok"előbb halnak!
Nagy bohóc vagy te aki,csak így tud érvényesülni!Szánalom halmaz!
A szádba inkább!Legalább nem szomjazol!
Kérdezlek!Ha ennyire utálsz!Mit pitizel a Mátrában való integetéseddel utána meg benyalsz,hogy ugye te voltál akinek intettem?Kétszínű.
Ez undorító!