Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó idő van,semmi felhő,mehetnénk motorozni,erre a rend éber őrei fent vannak ezren.Az a baj,hogy hiába menne az ember egy szalonból kihozott géppel,tuti csekes lenne a dolog akkor is.Nem védem a motorosokat,mert van köztünk is elmebeteg,aki megy ha egy tenyérnyi aszfaltot lát.De sajnos egykalap alatt van mindenki,és még fentről mondják hogy ne itélkezenek az emberek egy két egyén után.Köztünk se tesznek különbséget,mert szerintük minden motoros száguldozik,elmebeteg,és veszélybe sodor másokat.Itt jelezném,ha tényleg olvassák a rendvédelmi dolgozók,hogy idén egy yariszos kis hülye gyerek telibe kijött elém,ha jönnek szembe választhatok melyiket verem telibe,és a megengedet 50 helyet csak 40el mentem(komolyan).A kedven márkám,suzukis öregpapi nem engedet besorolni,inkább a dudát nyomta,és szétforgatta az ignisét csak nehogy beférjek már elé,majd különböző szidalmak kiabálása mellet majd fellököt,bár a rendőrlámpánál még a központi zárat is lenyomta,mikor megáltam mellete,és még csak oda se nézet.És a kedvencem,mikor egy sima hétköznapi autós leáll versenyezni,és tur és rádhuzza,és sokszor azért kell huzni neki hogy ott hagyd,mert már veszélyeztett.Na akkor ki kire jelent veszélyt?Megkéne nézni a baleseti statisztikát,a tavalyi évben velünk volt a legkevesebb baj.Mióta a robogósokat külön számolják,azóta nem vagyunk olyan előkelő helyen.De igaz,akinek ilyen gépre futja,az a cseket is bebirja fizetni.Lehetne razziázni minden kategóriában,mert ez hogy csak minket,ez ugymond egy faj ellen inditott hadjárat.Akkor nyomhatjuk mi is hogy rasszista rendőrok stb.Ugyis ez a menő ma magyarországon!Majd rákezdek hogy azért mert motoros vagyok?
Kösz Eli. Ezt még csak elnézném,elvileg (kicsit) rólunk is szólna. De, hogy a Bükkben haver kb 25 db "fevőrendőrkezdemény"t látott, hát, az már mindennek a teteje. .
jó hely az! a mellette levő terembe járok emelgetni...na meg a Saciban is lehet...
Saci csak kényszerhelyzetben
üdv az ott levőknek! van pár ösmerős... és jó mulatást!
Dezsa,Saci,igy ebben a sorrendben
aztán merre...Targyánba?
Megyek,megmosom a gyönyörü seggemet aztán irány az éjszaka
na ebben is egyetértünk, csatlakozom a jókívánsághoz! Zsótika
szia Elissa! csajosban már rég láttalak....
azt pontosan tudom,hogy mi1formán gondolkodunk! de azért elgondolkodtató,hogy milyen moslék ember az,aki a saját fajtáját baszogatja(még ha felsőbb utasításra is) a retkes cigánynak meg benyal csontig... ezt meg külön a belügyminiszter elftársnak:
Ők is ck a munkájukat végzik...
azokat nem fogják, ne aggódj fosnak tőlük
Baszódjanak meg ,most vagyok fent idén először,motoroznék nyugodtan oszt még se lehet........ ,monnyuk csak a kipuffba tud belekötni
szia baba ok minden?
buzi köcsögök
szia drága
ellenőrizzék a cigányokat meg a kurva anyjukat is...és hálásak lehetnek,hogy finoman fogalmaztam!