Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Mátra
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Nhorbee77
Neki régen olajpamacsokat dobott ki a motorja,az után kapta a nevét....ugy mint Szikra...
RC-51
Nhorbee77
De akkor miért dögszállítóval vitték el?Nem ment a saját lábán?
Khai
Faterom is Pamacs gúnynéven nyomja,de már nem motorozik,,,pedig buffogtatott rendesen,,,akár csak anyám..Pemzli
RC-51
Én láttam a vasat,de csak idomsérülést láttam ill. kidörrentő meg kisebb sérülések voltak láthatók.
Khai
bírom az elmebetegeket,,,én is csak azért lassultam le,mert most nincs motorom,de a Bimmerrel is veretek
Nhorbee77
Jaaaa...őt nem láttuk...nem volt erre...
Nhorbee77
Poják Attila feküdt le...gödöllői srác....
slowhand
lehet hogy visszaütött, amit ő kívánt
Nhorbee77
Jól nyomja Pami....ügyes gyerek....mindig mondja hogy menjünk egyet csak lassan.....aztán a második kanyar után már nem látom....
Khai
maradjon is meg a jó szokása,,,,,,HRC-t nem láttátok,az országos spano,at?elment motorozni,azt semmi beírás 2 napja
Nhorbee77
Nem ő esett...Ő nem tud elesni...ma is egy állat volt....
Khai
Pamacs?
Nhorbee77
Pipi azt mondta hogy deréktájon szakadt valami a motoron...
RC-51
Hál istennek nem lett baja.A motor sem lett annyira leamortizálva.
Nhorbee77
Ja!Hallottam hogy Poják odaverte rendesen...
RC-51
Sajna igen!Hideg volt az aszfalt és volt aki el is dobta a vasat
Nhorbee77
Ja mert lefagytunk...Pamacs is mondta hogy fent is hideg van...azért sem mentem fel....
RC-51
RC-51
Akkor nem sokkal kerültük el egymást,mert kb. egy óra múlva lementünk de te már nem voltál ott.
slowhand
nagyon igyekszem
Nhorbee77
Lent...utánad értem oda....Pipi jött csak vissza...ott ültünk még egy órát kb...
RC-51
Jaj de szépen tetszett kifejezni magát!
RC-51
Lent voltál Sasváron?
slowhand
úgyúgy
❮❮
❮
…
659 / 819
658
657
656
655
654
653
652
651
650
…
❯
❯❯
maradjon is meg a jó szokása,,,,,,HRC-t nem láttátok,az országos spano,at?elment motorozni,azt semmi beírás 2 napja