te csak ne mondjál semmit
inkább a sok edzőteremkedés helyett vegyél egy új gépet, hogy ne fagyjon le állandóan a hülye szervered nem véd meg senki legyél férfi, védd meg magad
de de ez relatív nem biztos hogy nekem bejönne a te 'gyönyörű segged' és mindenkié igénybe van véve, csak nem biztos hogy ugyanolyan jellegű az igénybevétel szóval ne akarjál engem meggyőzni
Na csá mindenkinek!Jó hír Galyától a 24 es útig aszfaltoznak(nem csak kátyúzás)jó nem végig hanem csak az ultra brutál szar helyeken pár száz méter hosszban de most már ellehet arra is gurulni!A 24-es bekötő előtti pár km.még mindig nagyon rossz,de szerintem az is meg lesz!És talán utána következik a Sasvár felé vezető út!
Nem is velük szokott a baj lenni hanem a 1.6 16V-versenyzőkkel aki"Majd jól megmutatom ennek a motoros népművészeti agyagedénynek...." stílus Hétvégére jót időt mondnak szerencsére, lehet húzni a szarvát
Nekem nehogy besértödj, egy belevaló,jófej,vagány csajnak ismerlek
Kicsit feldobtuk a topicot, az elmúlt két napban,biztos volt akinek tetszett, akinek nem,az meg igy járt
Mindig azt tettem amit akartam,meg azt is fogok!
Ha Neked ez miatt szar ment a levesbe,azt meg ne itt.
Ma már csak késö éjjel leszek itt válasz nem lesz.A tesco,meg a 3-om müszak kinyir.
Igen jól emlékszel az enyém a 80%