Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomás melózni, hogy is vagyunk? 80-20-ba igaz
Igen jól emlékszel az enyém a 80%
akkor első körben a saját szerveredet kell lecserélni
köszi az elismerést jól látod a helyzetet
most viszont http://youtu.be/p6uTfy25UkQ meló van
Végre egy kemény csaj aki nem olvad el rögtön aki nem akarja letépni rólam a bőrt
Nem gép fagyott le Teeeeeee hanem Én
te csak ne mondjál semmit
inkább a sok edzőteremkedés helyett vegyél egy új gépet, hogy ne fagyjon le állandóan a hülye szervered nem véd meg senki legyél férfi, védd meg magad
Hát most mit mondjak lefagyott a szerver!
Bebújok a sarokba sirni leszólta a seggem
Védjen már meg valaki, összetörtem,most rászorulok
de de ez relatív nem biztos hogy nekem bejönne a te 'gyönyörű segged' és mindenkié igénybe van véve, csak nem biztos hogy ugyanolyan jellegű az igénybevétel szóval ne akarjál engem meggyőzni
Slowbejby, ez nem relativ van igénybevétel rendesen de még nem jött le ez a frankó,Nekem elhiheted
fő az önbizalom bár minden relatív
Ki mire szokott, mivel Én a jó oldalára születtem a gyönyörü seggemre
azt ne akkor mire fogtok ülni?
Lányok,fiúk, holnap ki kell menni a hegyre, mert vasárnap,már megesz a szar bennünket az esö miatt.
Ha egyedül lesek kint, felgyujtom a fa lépcsöt
Na csá mindenkinek!Jó hír Galyától a 24 es útig aszfaltoznak(nem csak kátyúzás)jó nem végig hanem csak az ultra brutál szar helyeken pár száz méter hosszban de most már ellehet arra is gurulni!A 24-es bekötő előtti pár km.még mindig nagyon rossz,de szerintem az is meg lesz!És talán utána következik a Sasvár felé vezető út!
Ez hihetetlen tegnap még jó időt ígértek most meg esőt a nagyokosok , de szombat délelőtt még esélyes.
Nem is velük szokott a baj lenni hanem a 1.6 16V-versenyzőkkel aki"Majd jól megmutatom ennek a motoros népművészeti agyagedénynek...." stílus Hétvégére jót időt mondnak szerencsére, lehet húzni a szarvát
Ez Tuning cimborám...... Ja .amugy ö is gixeres.......
belevaló
nem sértődtem be az is vagyok, egy belevlaó, jófej, vagány csaj, még ha a látszat csal is
Hát példamutató amit reggel láttam
Köszönet az "ismeretlen sóderes" barátunknak!
pffffff........
....pedig már reménykdtem hogy felejtős lettem...
Nekem nehogy besértödj, egy belevaló,jófej,vagány csajnak ismerlek
Kicsit feldobtuk a topicot, az elmúlt két napban,biztos volt akinek tetszett, akinek nem,az meg igy járt
Mindig azt tettem amit akartam,meg azt is fogok!
Ha Neked ez miatt szar ment a levesbe,azt meg ne itt.
Ma már csak késö éjjel leszek itt válasz nem lesz.A tesco,meg a 3-om müszak kinyir.
na műszaki megvan... már csak a jogsivan hátra és jövőhéten mehetek motorral a mátrába
Fizetnek helyes, mikor jössz ki a Mátrába.
gyógyulgatok, meg várom a kárszakértőt, de már a harmadik időpontot adja, hogy mikor fog jönni
Kösz, neked gratula a motor eladáshoz
szeva Attila mielőbbi gyógyulást!