Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/JaaVyJnUEbY
Ezen is úgy tűnik hogy az r1 nagyon gyorsul!
Szikra a hátsó lámpa szinű az r1 és én úgy látom végig hátul kullog
A végére!
A szemed kinyittad?
Az r1 jól kifújta az orrát a végére...
Hát ezek a kátyúk a régi keleti blokra jellemzők.Érthetetlenül állok előtte,hogy amit egyszer megcsinálnak,miért csak max 1 évig tart.Nem kevés adót fizetünk kocsi motor után.Plusz annó azzal takaróztak,hogy azért emelték ilyen drasztikusan az üzemanyag árát,mert megy az utalapba,és hogy ne keljen autópályadilyat fizetnünk.Ehhez képest fizetünk azért is,az utak állapota egy rakász szar,és finoman fogalmaztam.Ami kis falunkba,már kátyuztak,kavicsal betömték a lukakat,és ennyi.Kb 3 nap alatt kihordták az autók.Mi a haszna?Össze verte a kocsi oldalát,de a gödrök ott vannak még mindig.Ezt ki dönthette el,és milyen iskolát kell ehhez végezni.Egy józan paraszti ésszel biró embert miért nem lehet betenni ezek közé,mert pl ez felesleges pénzkidobás volt.Plusz mi van ha motorral közlekedek és elvágódok a kavicson?Józsibátyám biztos jött volna egy idom garnitúrával,plusz még ami törik.
Azt bizonyítani is kell, márpedig, ha nem táblázta ki 20-as 30-as táblával a szakaszt, hanem a normál megengedett van érvényben, ez nem fog menni. Tavaly egyszer Pásztó felől mentem fel, hát egyes részeken nemhogy gyorsan, de lassan is alig lehetett haladni, ott kocsival ki se lehetett kerülni minden krátert.
A képen meg úgy néz ki, hogy az első is kapott rendeset. Kifizetnének egy pár új Yamaha felnit magyar á-bé-fás áron, aztán nagyon hamar rájönnének, hogy a kátyúzást nem lehet elég korán elkezdeni és ráadásul még olcsó(bb) is, ill. mint pl. a köszönés: jobb kétszer, mint egyszer sem..
(Én még akkor is, ha vágott slickkel mentem volna, hívok az r6 helyében rendőrt + fotók +tanú (ha valóban nem én mentem 500-al, előzetes terepfelmérés nélkül), mert a szabs. bírság se kerül annyiba, mint a két felni. Persze lehet, hogy görgőzhető, de mi van, ha ebbe belefárad az anyag (laikus megközelítés anyagismeret nélkül) és legközelebb kitörik? Vagy ilyenkor motor elad, törjön ki másnak?)
Hát ezt kikéne perkálni,igaz azzal jönnének,hogy gyorsan hajtott stb,hogy meguszák a fizetést.
Az ilyent illik a közút kezelőjével megfizettetni.
Voltunk fent,a déli jó volt,falevél kavics minimális,és a motorosok is
Szép estét mindenkinek!Nem volt kint senki?Elég nagy pangás volt Mikor kiértünk a püspöki különítménnyel már haza mentél Szikra mester! Az út tele volt falevéllel tiszta ősz fíling
Meg is van rogyva elég rendesen a felni...
Ma, vagy mostanában,nem tudom, csak a Mimok-ra volt belinkelve, gondoltam, megosztom veletek. Állítólag valami 15centi mély kátyú volt a bűnös...
Mikor készült, mert ma kora délután Mátrafüreden a parkolóba volt 1 csoport és volt köztük ilyen R6.
Ez komoly!
Nem voltak sokan?
Jó volt csak egyedül nem fasza annyira,de így is mentem egy 50-est...
Ugyan már!
Milyen volt?
Dehogynem...kétszer is voltam fent...láttam az autódat,meg azt a nagy kotlófészek BMW-t.....
ma nem voltatok kint
Ja ja csak az egy kicsit jobban ment
Mi van Birs?Nosztalgiázol?"Lila liba"