Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt! Mégegyszer köszi hogy eszedbe jutottam!
No, akkor jó bótolást, meg utána még jobb gumikoptatást mester! Én lassan húzok, mert a Mimokba is ígértem gumiutánérdeklődést, aztán ott még ma nem jártam. Jó éjt!
simán...
Csak úgy eszitek a gumikat
Hátul tavaly én is két garnitúrát rúgattam le....egy két hét és vége a harmadiknak is....csak az van hál Istennek...Szikra mester intézett frankót hátulra!
Na ennek örülök!
Elől simán két nyár. Hátul évente, vagy még annyi se. Volt 2800 km-es kukás hátsóm is.
Az öröm, az jó... Csak egyre kevesebb adatik belőle, sajna... Nekem is volt mára egy örömöm.(a gumin túl) Kész a járatás, elkezdtem mostmár igazából űzni a kis dögöt. Nem tudok rá mást mondani, félelmetes lett. 1-2-ben hátracsúsztam az ülésen, mikor a power nyitott,jó, hogy ott a második szint az utasnak. Százhetvennél meg nem a motor fogyott el, hanem az egyenes...
Akkor ez a szezont bőven kihúzza....söt lehet a jövő évet is...
Ami előtte volt Dunlop, azt is nagyon szerettem, de már a széle eléggé eltűnt, kicsit túl hegyesnek találtam. Ez meg olyan egyenletesen, egyformán koptatott, nem talpas, nem hegyes, pont fasza. Ja, meg 4-5 mm.
Úgy örülök most mintha nyertem volna a lottón....
Ilyen volt nekem is ami most kopott le...ez nagyon jól fog...még így kopottan is!
Nekem 8 rémlik. Enyém is annyi volt, meg 2 a kiszer. gumi le-fel, centír,+beszer... Szerintem meglehetősen barátságos...
Figyu! Én kérdeztem tőle, mi újság, azt mondta, a száma publikus,nyugodtan leírhatom ide is, Egerből is járnak le hozzá, hát íme: Papp Zoli ; 70/7760185... Ja, ez meg itt az én BT 011-esem
Jaja!Jó volna mindkettő de nincs keret...még láncot is kell vennem.. De így is nagyon frankó!Nagyon nagyot segítettél!Egyszer meghálálom...másnem Tokajon pár sör keretében! A Michelint is ugyanannyiért adja?
Sajnálatos. Akkor viszont egyértelműen Michelin... Az a gumi zsír új, ha megnézed az egész alakos képet, bal felső részén ott a matrica maradványa, márpedig én használton még papírt nem láttam. (futófelületen értve)
Emilben is jó:gti001@vipmail.hu Köszi!
Annyit még megteszel nekem hogy a számát elküldöd sömösöben? Mégegyszer nagyon köszönöm!
Az a baj hogy örülök ha egyet meg tudok venni...
Bocsesz, Miskolcin 3 oldallal voltam lemaradva... No, hát én szerintem nem 2-3 éves gumik, de semmi problem nem volt velük, puhák, mint a vaj. Nem tudom, hogy állsz anyagilag, de, ha ilyen ritka, én ledumálnám a Zolival, hogy elviszem mindkettőt,engedjen kicsit belőlük, és akkor már a posta úgymond ingyé volna
a belső hangok
ennyit ne hívogassál te büdös kis félsejtű
Hát Zoli Te egy Isten Király Császár vagy! Vannak még jó emberek!Nagyon rendes vagy! Nagyon frankó...szerintem a Michelinre szavazok.....ja találtál rajtuk Dot számot?Kiváncsi lennék melyik fiatalabb gumi...
Defekt, és repedezés mentes állapotban...
Fehér ember nem felejt. Íme,az ígért képek.