Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tacsi apu.Voltam feléd....tegnap........Sajna nem tudom hol is lax....pontosan.....és.......
Látod Ati.Voltam.Söt láttalak is..........Az uj brigádoddal nyomultál épp.......Szembe jöttem neked.......
Én tanusíthatom...szemben jött velem,még intett is... Csak megállni nem akart....(vagy nem mert)
Ki szólt hozzád, te halmozottan hátrányos helyzetű.
és mér írnám le?te gyökött buzi
Azistenáldjonmeg.
Írd már le, hogy ÉS.
voltam ati........... s láttalak is...meccselni....(lásd vidi)sajnos egészségügyi okokbol jobb hogy nem jelentem házán......
jó,legyen,,,,akkor most nézz el jobbra...
igazad van,ha a telefonra gondolsz. megoldódtak helyben a dolgok.bunkóság volt,hogy nem jeleztem Feléd. úgyhogy elnézegetést kérek!
annyira felhívtál,hogy csak úgy rezgett a térerő,akurvaanyádba
te is
Már megint nem voltál a hegyen, vagy mint régen azért mindent láttál?
na mi újság elveszett ember? nagyon eltűntél mostanában!
tudtam.....
nem akartam még az elején megelőzni öket hanem csak vidit készíteni, de félúton elfogyott a türelmem
A videónak csak az a hibája, hogy az előtted próbálkozók is rákerültek. Meg egynémely ívednek is pont ez volt a baja, bár azok ennek ellenére is rendben voltak. Majd máskor ne engedd őket ilyen sokáig előrébb menni.
Én elhiszem, de a saját sávjában legyen kemény, ne szembejövőben. Vagy elnézzük neki mert 10 éve nem motorozott és ezért nem kell csodát várni? Hja, én sem használtam élesben a feszítő-vágót több mint egy éve, majd elnézést kérek a sérültektől akik az autóroncsba vannak beszorulva hogy tartsanak ki még egy kicsit, mert nem találom a szívatót. Asszem ez nem így működik...
"UJG-s Gixxeres kollégának egy laza faszkorbácsot ajánlanék amiért ilyen balfaszul ment, a többiek viszont értik a dolgukat"

Látom nem vágod,hogy ki,kivel van.
Az a Gixxeres kolléga nagyon sok embert körbemotorozna egy szuperlotyóval a Mátrában.
De mivel most vette a gépet és emlékezetem szerint,több mint tíz éve nem ment,így nem kell csodát várni.

Csak kérdezz utánn,hogy kicsoda Ő.
Bár már nem mai gyerek Ő sem.
nagyon naaaagy már most komolyabb,mint az apja
Viccelődsz?