A videónak csak az a hibája, hogy az előtted próbálkozók is rákerültek. Meg egynémely ívednek is pont ez volt a baja, bár azok ennek ellenére is rendben voltak. Majd máskor ne engedd őket ilyen sokáig előrébb menni.
Én elhiszem, de a saját sávjában legyen kemény, ne szembejövőben. Vagy elnézzük neki mert 10 éve nem motorozott és ezért nem kell csodát várni? Hja, én sem használtam élesben a feszítő-vágót több mint egy éve, majd elnézést kérek a sérültektől akik az autóroncsba vannak beszorulva hogy tartsanak ki még egy kicsit, mert nem találom a szívatót. Asszem ez nem így működik...
"UJG-s Gixxeres kollégának egy laza faszkorbácsot ajánlanék amiért ilyen balfaszul ment, a többiek viszont értik a dolgukat"
Látom nem vágod,hogy ki,kivel van.
Az a Gixxeres kolléga nagyon sok embert körbemotorozna egy szuperlotyóval a Mátrában.
De mivel most vette a gépet és emlékezetem szerint,több mint tíz éve nem ment,így nem kell csodát várni.
Csak kérdezz utánn,hogy kicsoda Ő.
Bár már nem mai gyerek Ő sem.
Írd már le, hogy ÉS.
Látom nem vágod,hogy ki,kivel van.
Az a Gixxeres kolléga nagyon sok embert körbemotorozna egy szuperlotyóval a Mátrában.
De mivel most vette a gépet és emlékezetem szerint,több mint tíz éve nem ment,így nem kell csodát várni.
Csak kérdezz utánn,hogy kicsoda Ő.
Bár már nem mai gyerek Ő sem.