Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletem mindenkinek aki ma kint volt a hegyen és találkoztunk. Jó volt látni a sok szép vasat. Igaz rövid ideig maradtam, de majd legközelebb korábban megyek és később jövök, szoknom kell még a gépemet. A legközelebbi viszontlátásra.
Az még fog .... meg ilyen negyedgázos motorosnak az is elég...
Hali!Minek hátsó fék...? Első fogjon rendesen!
Megyek dolgozni, majd tali!
Éberség van....!
Na halló! Végre valaki reagált rám !
Valószinű jópáran...hisz az idő kedvező...
Ki jön amúgy a hegyre ma?
Jössz ma a hegyre kedvenc ficsúrom?
Üdvözöllek körünkben 40-es suzukis, bár találhattál volna valami kreatívíabb nevet is druszám! Remélem csatlakozol a mai motorozáshoz kora délutántól! Kezd már sütni a nap, és a retkes köd is lassan eltünik a hegyről!
Aztán ne Ároktőn teszteld ám! (nagy kár volna érte)
Hibátlan
Még az a divat fékkar!
Nah ma is annyi a Mátrának...majd legközelebb A hátsó fékem úgyis levegős szerintem, kezelésre szorul.
Mi van? Mit zagyválsz itt össze?
Biztos a bekapcsolt világítás fogyaszt sok lóerőt, a vezetőn meg úgysem múlik semmi.
R1-et olyan ember vesz, aki nem száguldozik: az utolsó száguldozása már vagy elévült hatózsákilag, vagy meg se történt, csak álmodta. Mint én.
Én is fél órája tettem le az alut, mentem egy szezonnyitó kört hogy felhígítsam ideivel a tavalyi benyát, meg próbálgassam a kárpitossal picit alakíttatott ülést. Lassan mentem, el is bóbiskoltam, közben egy pillanatra úgy tűnt, elszaladt a ménes, kuplung nélkül dobálta fel magát a váltó, valami 27-es hibát is kiírt a sebesség helyett, amire rögtön magamhoz tértem és megnyugodva láttam, hogy én bizony betartom amit be kell.
Aki állatkodni akar annak ott a gixxer1100, az r1-en meg alhatna is akár.
Papírkutya
Ez igaz ez fel sem tűnt
Ez még a régi!
Az már azért konkrétabb inger volna a szemnek, mint ezek a videók. Másrészt meg no apelláta.
Pontosan...Na majd összeeresztjük Szikrát Donpepével....
Vagy a teret görbítették el valami videókalózok.
Photoshop....
Eléggé meggyőző ez az öreg Gixi . .