Üdvözletem mindenkinek aki ma kint volt a hegyen és találkoztunk. Jó volt látni a sok szép vasat. Igaz rövid ideig maradtam, de majd legközelebb korábban megyek és később jövök, szoknom kell még a gépemet. A legközelebbi viszontlátásra.
Üdvözöllek körünkben 40-es suzukis, bár találhattál volna valami kreatívíabb nevet is druszám! Remélem csatlakozol a mai motorozáshoz kora délutántól! Kezd már sütni a nap, és a retkes köd is lassan eltünik a hegyről!
Biztos a bekapcsolt világítás fogyaszt sok lóerőt, a vezetőn meg úgysem múlik semmi.
R1-et olyan ember vesz, aki nem száguldozik: az utolsó száguldozása már vagy elévült hatózsákilag, vagy meg se történt, csak álmodta. Mint én.
Én is fél órája tettem le az alut, mentem egy szezonnyitó kört hogy felhígítsam ideivel a tavalyi benyát, meg próbálgassam a kárpitossal picit alakíttatott ülést. Lassan mentem, el is bóbiskoltam, közben egy pillanatra úgy tűnt, elszaladt a ménes, kuplung nélkül dobálta fel magát a váltó, valami 27-es hibát is kiírt a sebesség helyett, amire rögtön magamhoz tértem és megnyugodva láttam, hogy én bizony betartom amit be kell.
Aki állatkodni akar annak ott a gixxer1100, az r1-en meg alhatna is akár.
R1-et olyan ember vesz, aki nem száguldozik: az utolsó száguldozása már vagy elévült hatózsákilag, vagy meg se történt, csak álmodta. Mint én.
Én is fél órája tettem le az alut, mentem egy szezonnyitó kört hogy felhígítsam ideivel a tavalyi benyát, meg próbálgassam a kárpitossal picit alakíttatott ülést. Lassan mentem, el is bóbiskoltam, közben egy pillanatra úgy tűnt, elszaladt a ménes, kuplung nélkül dobálta fel magát a váltó, valami 27-es hibát is kiírt a sebesség helyett, amire rögtön magamhoz tértem és megnyugodva láttam, hogy én bizony betartom amit be kell.
Aki állatkodni akar annak ott a gixxer1100, az r1-en meg alhatna is akár.