Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi..........
eredeti................ Jo arc a joci..Itt kicsit sok volt a pia.Hu Lapesz..........te nem semmi vagy....
Kicsit szét van csuszva!De még ilyenkor is motorozik!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ez meg a 2008-as és milyen ismerös a pilóta
Mindig mondtam Joci,gyógyszerre soha
szép estét Lindus...........Milyen vagy.....ejjjjjjjjjjj épp kezdett kibontakozni........... Goooooooo Ati További szép estét nektek...
Ej mijen vagy.
Jó estét! szíves engedelmetekkel elrabolnám innen az Uramat ...ugyhogy el is köszönök/nünk!
....további jóóóéjt nektek is.....
Ne gondold már hogy nagyon dolgoznánk!Bent álnának a vasak fajin fotel,meg tárcsa hust sütni.Oszt megtudnám szokni.
1szer csak tavasz lesz
Én meg megleplek valamivel ha én nyerek.
Természetesen egy pálya közelségében ha lenne egy kis szabadidő .
tudom............ne is ird.............. nekem is.......igaz hetente 2 szer a hegyen járok( s mindig felbasznak a hétvégi autosok) de az nem ugyan az.....
Atti!
Nyerek a lottón,csinálunk egy fasza műhelyt!Oszt elpöfeszkedünk benne.
Nagyon jó kézben van, csak már hiányzik a km/h és a többbiek koptatóhangja .
köszi.............elöre is.................nem is akarok igazán klubba tartozni.............Bár ha kapok meghivot..................
Misi Jo motoros ember...........Maximális tiszteletem........ S még a szerénységért sem kell a szomszédba mennie
Na végre.............Isten hozott Holnap meglesem a kincsed ha minden jol alakul
Csak szolidan!Nem vettünk be a klubba.Ehhez minimum a hevesmegyei cimlapján kell pózolnod!
Már megvolt !
Ivecoval vootam..........Mert jol megy de csuszik...........De azt szeressük...........direkt keresztbe.......... Modorálom magam............Még megszolnak a Mátrai zsiványok.........
Mátrai motoros,teljesen az.
oszt nem csuszik a micsubicsi?
Tudod én melobol.Mindig engem küüdenek(ugye Norbeeeeeee). De nem bánom...Behunyt szemmel megyek..............(jujj bocsesz nem fényezem magam)