Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most iszogatok...ma jönnek a vevők lehet,hogy az utolsó éjszakája nálam.
aztán kezdhetek keresgélni.....pénz meg nincs
s te?nemhagynak a ..................
mé nem alszol már főnök?
helyes.........megállapitás...............
A Porsche Carrera is 911-es...
Sorry keverem a porsche-val
Az 911
http://youtu.be/y_GJeUu6jaI Isten éltessen csak neked csak most........ez
mivan Norbeeeeee? Rendört hivnál?(919)
S 240 et tudott akkor......Bár erröl valaki többet mondhatna aki maga is tulaja....ugye,ma is.........nem akarok ujjal mutogatni...........remélem olvassa e sorokat is.........
Ok!
gpz 900 top gunban Tom integetett róla
sztem a 90es évek elején meghatárzó gépállat volt! Persze mai szemmel...
Hát 919-et nem nagyon osztogatnak 3 kiloért az biztos...
GPX-et azért már csak kiadja a költségvetés.
Kissé elidőztem másfelé is. Ez a jószág árilag teljesen ok,mondhatni,már túlságosan is. Az a baj,hogy kis országunkban némileg gyanús ami "jó"áron volna. Ugyan miért is...?
Akkor fizetés után bejelentkeznék hozzád servicére ,hátra meg jó lenne egy 180as battlax racing mert ennek vége.
Igazán nincs mit alap
Úgy úgy!
Nyugodtan lehet köszörülni semmi baja nem lesz!
Szikra,ha esetleg állitani kell a szelephézagot a sárgán,az megoldható úgy hogy gépimunkára megy a jelenleg benne levö hézagoló betét ?A gyári kiba...tt sok,3000 Ft felett van darabja.Gondolom 40e.km után már esélyes hogy állitás szükséges .Nem röhögni ,valószinüleg annyi van benne,angoloknál évente van müszaki és a müszaki lapon feltüntetik a km óra állást.
Mi meg a Daga KZ500-asára matyiztunk...
Gyerek koromban,volt a falunkban egy Honda Cb 900f2es boldor
mindig körbe áltuk,hu mekkora motor.Én még a zöld kis ruszki pedálos kocsimal nyomultam.Az is ződ vót.Ez érdekes
ez már nosztalgia....de azért akkoriban mikor megláttunk egy GPZ-t,vagy egy lapos seggű GSXR-t csak lestünk,mint hal a szatyorban...
életem első köre"nyugati motorral":GPz 1100. 1985-ben
Haveromnak gpz 400 volt.Gyönyörű hangja volt,néha ideadta.16 évesen majd lefolytam róla.
Most már azért szerintem annyira nem lennél oda a gpx-ért....