Meggondolandó a dolog...nézegetem az apróban,de sokallom a 45ezret tárcsa nélkül....ha hallasz valahol,jussak már eszedbe légyszives!Mondjuk most nincs rá keret,de előbb utóbb kimászok a kátyúból!
Jól mondod!Egyik barátomnak is 17-es kerék volt elől a cbr 900-asába.Egy másik ismerős meg sajnos el is dobta a vasat neki 16-os volt elől a cbr-en(Durmi) csak nem valami jó minőségű(de új)Valószínű ha 17-es lett volna valami jó verseny guma nem történt volna meg a perec.Szerintem jobban járnál mindenképp a VFR kerékkel!
Sziszó neked meg kitartást!
16-os,18-as,egykutya,drága,és igazán jót már nem is kapni. Kitartás cimbi! Az én szezonom hamarjában lemegy,aztán átadom a képzeletbeli stafétát,haladjál te is...
értem hogyne... nekem a 2006os szezonom volt ilyen a ZXR400al...
abban az időben rengeteget versenyeztem egyszerűen imádtam azt a közeget és mindent megtettem h ott lehessek.
Megvettem és egyből blokk cserével indítotam ... az sajna úgy az egész szezonra félretett pénzem elvittem tavasszal szóval éppen h csak ki tudtam spórolni a versenyekre valót utcán nem is motorztam a motorral ... sztem jó ha 500km-et mentem a motorral ...
Nem de idén kell,meg gumi...ami nekem elől 16-os...horror áron van csak sajnos...használtban meg ohne! Nekem most sajnos ez is sok mert mult hét csütörtökön tankolni sem bírtam...így már érted gondolom...
2500 a negyed évesem...nem is azzal van a baj....a súlyadó több mint az autómra,meg költséges ez a sportmotor....az endurómra fele ennyit költöttem...mind gumira,láncra.fékbetétre,stbstb...de majd meglátjuk....reméljük beindul egy kicsit az üzlet!
ha a motoron nincs hitel kár eladni .. sztem negyedéves biztosítás megáll egy 5-8ezerben mást enni nem kér ha van píz tankoljátok és góóóóó ha meg nincs akor lehet waxolni fényezni mosogatni azt pááás
Sziszó neked meg kitartást!
jelentem engem ma kirúgtak...
...bár ez gondolom jelentéktelen...
... igazad van ződben az igazziiii
abban az időben rengeteget versenyeztem egyszerűen imádtam azt a közeget és mindent megtettem h ott lehessek.
Megvettem és egyből blokk cserével indítotam ... az sajna úgy az egész szezonra félretett pénzem elvittem tavasszal szóval éppen h csak ki tudtam spórolni a versenyekre valót utcán nem is motorztam a motorral ... sztem jó ha 500km-et mentem a motorral ...