Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez kész.......... s ezt nem a forumra értem most..........örülök hogy ismerhetlek titeket.... jo arcok vagytok......
Úgy úgy!
Nyáron szed össze a bátorságod,és brumogás helyet gyere inkább oda.Majd bevédelek azoktól az emberektől akik haragszanak rád.
És végre kibontakozhatsz,elláthatsz minket jótanácsokkal,hogy még jobbá válhassunk.
most bekostolsz?Vaze.
Atié is pipec............pláne most....
Mit akarunk mi egy K5ös Gixertől.
Attié iszonyat megy.Ghóst meg ugy elsuhan,nyáron én sose birtam elmenni mellette,Csak ő mellettünk,és még arra is volt ideje hogy brumogtasa a mocit.
Igaz mi a parkolóban ücsörögtünk
most akarok ETZ-t venni bohockodni..........
Na menjetek.................a falépcsöre
ne szerénykedj........
Csatlakozom...engem is körbemotoroznak...szeretnék én is statiszta maradni! Mi nem eredhetünk a nagy hatalmas Ghoostrider nyomdokaiba...
Hát mivel engem Etz-vel körbemotoroznak,csak mellék szereplő,de lehet csak statiszta lehetnék.
s ti meg a mellék?Na neeeeee.Ti sokkal jobbak vagytok.
Azért mondom...Te leszel a főszereplő....
a tesztek szerint.........de mint tudva levö..nem az számit.
Na hallod.......De most komolyan..........Kellene egy mocis valoságshow
He Norbeeeeeeeeeeeee? Ilyenre képes vagy?Te Szibieres steetfighter.
Mi leszünk a Big Brother!
Engem ez sosem érdekelt....nekem jó ez az öreg paripa...nekem az a lényeg hogy motorozzak meg jól érezzem magam veletek!Általában így is szokott történni...
Ki nézzük hol lakik,és a nyomába leszünk.Sőt még a budit is bekamerázzuk valahogy,és ha incselkedik,bedobunk egy két képet.
Nyertél!
De mit tudjuk nem csak a gép a lényeg.Nyáron Szikráék szét szopatták a 2 BMW 1000RR-t.
Pedig aszt mondják az a legjobb.
De én ugy gondoltam hogy csinálunk Ghoost vadászatot....ki bírja többször lefényképezni....télen meg majd itt büntetjük vele...
Micsoda...tiszta uj még 97-es.....