Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Chriss show? figyu holnap védessük le a nevet... gazdagok leszünk ....
Chrisss nyugi! Hallod...! Megbeszéltük mindenki kirta magábol amit gondolt erről vagy arrol,ki igy ki ugy....! Ennnyi...le van kakkkantva már!

Jön a hó,a hideg épp elég ez a punnyadás...nem kell még ilyenekkel is feszkózni...
De-de!
....nem kell rosszra gondolni... !
Félreértetted az egészet.Ő is jelezte már neki a dolgokat.Ha le vagy maradva ne írj,butaságot.
De mindegy leszarom az egészet,mert már nagyon túl van lihegve ez az egész.

Majd Én is ide hozom a csajomat és itt vesézzük ki a dolgokat.
Rc ! végülis ennek ez lenne a lényege,nem?
Oooooohh,mindig az vagyok! De lehet idén virgácsot is kapok...
Gyerekek éled a topic!
Konkrétan erről beszélek én is....
Ha idegenekkel akarok beszélni akkor felmegyek egy chat oldalra és kinyilok nekik vagy épp forditva és akkor az is ugyanolyan személytelen...
számitunk is rád ne viccelj...........
DE GYÖNYÖRŰ! ! ! !
tölem?akkoo mi lesz a 600assal?Hmmmmmmmmmmm? A ghostmikulás vinné. Jo kiszlány voootááá?Szörpitty
Szóljatok ha lehet jelentkezni!
nekem1ébként nem csak az az élmény,mikor kimegyek a hegyre döntögetni különböző motorokkal,hanem hogy látom ott személyesen akit a fórumról"ismerek"-és este olvasom a hsz.-eket.így teljes a mátrai fíling!
is -is (amugy nekem is ö jutott eszembe)
TradeMark....
Rc ........szervezés alatt van........De ami a mátrai ut állapotát illeti......az egyre rosszabb.De ugye mi ezt szeressük.... Dolgoztam s a mátrába is mennem kellett.Felfelé jo et-up ot tudtam menni ....De visszafelé feltartott a sok bádogautos ..turtam öket.................
Hát csakis az északi jöhet szóba!Igaz Szikra?
Téged mindenki ismer!
gósztiiiiiiiiiii,ne ! mindjárt falnak megyek Töled,de komolyan!
déli oldalon tuti h semmi esély rá....
akárkivel?