Meg pénz sincs igazán...tavasszal volt egy xt600 havernál rendszámos,friss műszakis tip-top állapotban,igaz a régrbbi tipus de 250-ért alig bírta eladni...de a papír nélkülit meg 200 ért harapják!A fene sem érti!
írtam hasból1irányárat.megnéztem a használtautón is.alig van ilyen eladó.és azok is hasonló árban mennek.de olyan káosz van itt az árakban,hogy a kutya nem igazodik el. amúgy meg nehéz eladni mindent.
csináltattam pár éve egy gyerekbútort200ért.most50ért nem tudom eladni.
Ne is mond!Én is most vettem....16-osban tiszta ajándék... csak én télit...Majd januárba fog megindulni!Tavaly egy barátom 7-et adott el endúróbol...bár nem tudom a rendszámosakat mennyire harapják?!
nem is nagyon értem rá foglalkozni ezzel.1helyen van fent a hirdetés.
közben az autóra rendeltem nyári gumit.meg is jött.70rúgó.és még így is féláron van
mindenképpen valami Hondára gondoltam.figyelgetem a hirdetéseket.
csak ugye azért lett volna jó ilyenkor venni valamit,mert akkor télen lehetne építgetni.a fűtött műhelyben jelenleg csak a macska héderezik
Sok fightert csináltak már belőle!Szerintem az sem volna rossz,bár annyiból már vehetsz 900-as is,azt nem kell legalább hülyére forgatni,hogy menjen!Akkor ezek szerint még nem sikerült eladni az xt-t?!
azon vagyok de a vevők nem tolongnak.
néztem1stunt videót.600f4-es volt átalakítva.arról mi a véleményed?motorilag meg optikailag?hogy nézne ki lecsupaszítva?
meg hát mindenki veszi az új motort hitelre és nyomja a lét a bankoknak.
csináltattam pár éve egy gyerekbútort200ért.most50ért nem tudom eladni.
közben az autóra rendeltem nyári gumit.meg is jött.70rúgó.és még így is féláron van
mindenképpen valami Hondára gondoltam.figyelgetem a hirdetéseket.
csak ugye azért lett volna jó ilyenkor venni valamit,mert akkor télen lehetne építgetni.a fűtött műhelyben jelenleg csak a macska héderezik
néztem1stunt videót.600f4-es volt átalakítva.arról mi a véleményed?motorilag meg optikailag?hogy nézne ki lecsupaszítva?