Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézést a Többiektől,csak már elegem van,hogy állandóan Ghoosti meg a csaja hülyeségeit kell itt olvasgatnom.
az alkalom...........soha nem jöttél oda bandázni..........

mindig csak a topicot fosod tele......."LÁTTALAK"
............mindig csak ............"LÁTTALAK"..........
és?....................ki
t érdekel ez?

Amúgy meg kurvára nem ismer senki.................
nálad minden OK ?
...........szerintem nekem nem vagy a barátom!.............és az hogy ki milyen kárt csinált a szarodban az nem azt jelenti,hogy itt kellene telefosni mindent............de szerintem most sem fogjátok megérteni............csak jelzem,hogy nekem kurvára nem tetszik a dolog........
...........mindenki kerüli már azt az oldalt..............szerintem miattad...........miattatok.............
..........nem is ismerlek és még barátomnak mersz szóllítani?.........amikor meg ott volt
bocsánatot kérek barátaim.................Nem az én hibám..........Sajnálom.Nem fordul elö többet.Ez a csaj már több a soknál........Nem elég hogy kárt csinált a mocimba.......... Mégegyszer sorry barátaim..............
...Hát már nagyon nem a Mátráról szól a dolog,az biztos...és már alig látok a régiekböl valakit.... Merre vagytok ?!
A szerelmi életet nem itt kellene! erre van alkalmas topic,honlap..

Bocs!
Megint elkezdték telefosni a topicot
Nem is csodálom,hogy már nem ír ide senki,..szinte

Pedig azt hittem hogy értelmesebbek ennél
Jól el vagy Te itt Ghoost bácsi!
Annyira azért így sem volt gáz szerintem...
Köszi!
Bekaphatod!
A legszebb cíííbíííerrr
sztem most is az...
Hello!Hát akkor még szegény elég cigányul nézett ki! Most már azért kicsit másabb!Köszi a képet!
helló Nhorbee!válogattam a siroki képeket és ezt találtam ez még azt hiszem 2009es kép.teheted az adatlapra
ne itt...
...hanem priviben!