...........szerintem nekem nem vagy a barátom!.............és az hogy ki milyen kárt csinált a szarodban az nem azt jelenti,hogy itt kellene telefosni mindent............de szerintem most sem fogjátok megérteni............csak jelzem,hogy nekem kurvára nem tetszik a dolog........
...........mindenki kerüli már azt az oldalt..............szerintem miattad...........miattatok.............
..........nem is ismerlek és még barátomnak mersz szóllítani?.........amikor meg ott volt
bocsánatot kérek barátaim.................Nem az én hibám..........Sajnálom.Nem fordul elö többet.Ez a csaj már több a soknál........Nem elég hogy kárt csinált a mocimba.......... Mégegyszer sorry barátaim..............
...Hát már nagyon nem a Mátráról szól a dolog,az biztos...és már alig látok a régiekböl valakit.... Merre vagytok ?!
A szerelmi életet nem itt kellene! erre van alkalmas topic,honlap..
mindig csak a topicot fosod tele......."LÁTTALAK"
............mindig csak ............"LÁTTALAK"..........
és?....................ki
t érdekel ez?
Amúgy meg kurvára nem ismer senki.................
...........mindenki kerüli már azt az oldalt..............szerintem miattad...........miattatok.............
..........nem is ismerlek és még barátomnak mersz szóllítani?.........amikor meg ott volt
A szerelmi életet nem itt kellene! erre van alkalmas topic,honlap..
Bocs!
Nem is csodálom,hogy már nem ír ide senki,..szinte
Pedig azt hittem hogy értelmesebbek ennél
...hanem priviben!