ha nem hivnak nem megyek...............amugy sem mesterségem a lépcsön ücsörgés...........Az egészben az a furi........én ismerlek titeket.............ti meg nem Vagy mégis?
Kedves Zsolti! Üdv Neked...senki nem ellenségeskedik nem bántom Gósztit...nem ezzel volt itt a baj! Nyilván tudja miről van szó,amit be is látott...de ahogy le is irtam,lehet fejet rázni lehurrogni...véleményt mondtam! Semmi baj ezzel reméljük jövő szezonban többet látjuk körünkben...
Az hogy van üres kitöltetlen adatlap,erre meg megint csak azt mondthatom ,hogy álltalában vállalja az ember magát ,s tetteit,irásait,beszólásait...Meg lehet beszélni mindent,főleg ha felnőtt embereknek érezzük magunkat!
Jómagam is a hegyen szeretek lenni :)
igérem bemutatkozom ha látlak titeket! (lépcsőn)
Bár én még egyenlőre 4 keréken :P de meg lesz a 2 kerék is ;)
Puszó
UI: zárjuk le a vitát sztem! nem love-olunk itt és kész :)
Lindus igazad van...Ez a topic nem a szerelemröl szol........Hanem a Szellemröl............... Köszönöm hogy szoba álltok velem ti mátrai zsiványok...........Ma is Mátráztam........... De már itt ott jeges.S javitásokat csinálnak a versenypályánkon..........
szia Linda!
ha visszanézed a 12320-as hsz.-t Ghoost elnézést kért...és mégis kapott.na én ezért álltam ki mellette.és ismerem is Őt.látásból meg mindenkit,aki ide beír.sokukat személyesen is.amúgy meg van itt még egyéb kitöltetlen adatlap is...
szerintem nem kell itt ellenségeskedni.van ebben az országban épp elég baj.legalább mi,motorosok tartsunk össze. na üdv. mindenkinek!
Chriss!Nyugiii...abszolut igazat adok neked,hisz valóban nem a szerelemről szól ez a topic! Bár ezzel se lenne semmi gond,ha nyíilt lapokkal játszanánk,s legalább ismernénk azokat akik irnak ... Tisztelet a kivételnek góószti, de valóban keveset látunk... arrol meg nem is beszélve hogy,irkál valaki akinek "üres " az adatlapja ,igy még személytelenebb a dolog! legalább akkor tudjuk már kivel beszélünk...
Azt hiszem ez a topic azokrol szól akik a Mátrában vannak voltak vagy lesznek s legtöbb esetben ismerjük egymást...vagy ha nem probálunk magunkrol legalább valami életjelet adni vagy bemutatkozni hisz van egy hely ami "összeköt",...Mindegy ez csak az én véleményem!
Lehet lehurrogni vagy épp a fejet rázni....ez van!
Én a lépcsön leszek.....vállalom a személyemet!ennyi
Az hogy van üres kitöltetlen adatlap,erre meg megint csak azt mondthatom ,hogy álltalában vállalja az ember magát ,s tetteit,irásait,beszólásait...Meg lehet beszélni mindent,főleg ha felnőtt embereknek érezzük magunkat!
igérem bemutatkozom ha látlak titeket! (lépcsőn)
Bár én még egyenlőre 4 keréken :P de meg lesz a 2 kerék is ;)
Puszó
UI: zárjuk le a vitát sztem! nem love-olunk itt és kész :)
ha visszanézed a 12320-as hsz.-t Ghoost elnézést kért...és mégis kapott.na én ezért álltam ki mellette.és ismerem is Őt.látásból meg mindenkit,aki ide beír.sokukat személyesen is.amúgy meg van itt még egyéb kitöltetlen adatlap is...
szerintem nem kell itt ellenségeskedni.van ebben az országban épp elég baj.legalább mi,motorosok tartsunk össze. na üdv. mindenkinek!
Azt hiszem ez a topic azokrol szól akik a Mátrában vannak voltak vagy lesznek s legtöbb esetben ismerjük egymást...vagy ha nem probálunk magunkrol legalább valami életjelet adni vagy bemutatkozni hisz van egy hely ami "összeköt",...Mindegy ez csak az én véleményem!
Lehet lehurrogni vagy épp a fejet rázni....ez van!
Én a lépcsön leszek.....vállalom a személyemet!ennyi
Szép vidék