Ha jól emlékszem pár héttel ezelőtt,próbáltam célozni rá,hogy a magánéleti dolgokat nem itt kellene kivesézni,egy nyílt topicban.
Ha jól emlékszem a Linda teljesen igazat is adott Nekem.
És azért azt beláthatja mindenki,hogy nem itt kellene enyelegni,mert ez az Ők kettőjök ügye.
A Japán motorokat meg hagyjuk,mert szerintem semmi köze hozzá.
És persze volt itt már más is aki próbálta leállítani,kisseb nagyobb sikerrel.
ebben teljesen igazad van!
és ezt ghoost is tudja.
szerintem a stílus volt kissé lekezelő.
én pl.már akkor japán motorral jártam a Mátrába,mikor még itt néhányan műanyag motort hajtottak lábbal a lakótelepen de ennek ellenére senkivel nem beszélnék flegmán.ha ismerem,ha nem.
ez az én véleményem.
bocsi h bele vau vau....
asszem Chriss.(meg sztem még sokan mások közötük én is) kb pont nem a magánéletedre kíváncsi főleg nem arra h kedveseddel itt enyelegtek...
azzal semmi baj nincs h éppen aktuális motoros storyd megosztod velünk (pl.: megjött a legújabb japó belpiacos full Yohi exhaust sys. és mondjuk egész szombat - vasárnap azzal szoptál h helyre tedd... pl.... )
vagy egyéb "mátrázós" történeted...
remélem jól beszéltem de majd a többiek megerősítenek vagy cáfolnak h jól gondolom-e....
vaze.....én akkor is mátrázom mikor..........Arrol nem tehetek,hogy te nem ismersz.A többiek ismernek.S amugy mert nem ülök le.a falépcsöre.......még nem kell leirni.............
ne is mond.........már hétvégére is mondja....S mennem kell mátrázni............mert mig ti csak szép idöbe..............én állandoan járom..........s ezzel nem vagyok egyedül.ugye?
Ha jól emlékszem pár héttel ezelőtt,próbáltam célozni rá,hogy a magánéleti dolgokat nem itt kellene kivesézni,egy nyílt topicban.
Ha jól emlékszem a Linda teljesen igazat is adott Nekem.
És azért azt beláthatja mindenki,hogy nem itt kellene enyelegni,mert ez az Ők kettőjök ügye.
A Japán motorokat meg hagyjuk,mert szerintem semmi köze hozzá.
És persze volt itt már más is aki próbálta leállítani,kisseb nagyobb sikerrel.
Pont
és ezt ghoost is tudja.
szerintem a stílus volt kissé lekezelő.
én pl.már akkor japán motorral jártam a Mátrába,mikor még itt néhányan műanyag motort hajtottak lábbal a lakótelepen de ennek ellenére senkivel nem beszélnék flegmán.ha ismerem,ha nem.
ez az én véleményem.
asszem Chriss.(meg sztem még sokan mások közötük én is) kb pont nem a magánéletedre kíváncsi főleg nem arra h kedveseddel itt enyelegtek...
azzal semmi baj nincs h éppen aktuális motoros storyd megosztod velünk (pl.: megjött a legújabb japó belpiacos full Yohi exhaust sys. és mondjuk egész szombat - vasárnap azzal szoptál h helyre tedd... pl.... )
vagy egyéb "mátrázós" történeted...
remélem jól beszéltem de majd a többiek megerősítenek vagy cáfolnak h jól gondolom-e....
nem bírtam ki :S sorry
motort meg dobnám a dunába..... kijazahülyeakijamakkávaljár.....