Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Ez hol van?
Mi van itt gyerekek?Miért vagy sokkos?Ghoost miatt?
Sziasztok!

Ha jól emlékszem pár héttel ezelőtt,próbáltam célozni rá,hogy a magánéleti dolgokat nem itt kellene kivesézni,egy nyílt topicban.
Ha jól emlékszem a Linda teljesen igazat is adott Nekem.

És azért azt beláthatja mindenki,hogy nem itt kellene enyelegni,mert ez az Ők kettőjök ügye.

A Japán motorokat meg hagyjuk,mert szerintem semmi köze hozzá.
És persze volt itt már más is aki próbálta leállítani,kisseb nagyobb sikerrel.

Pont
ha Te azt tudnád :)
Olyan szőrösszívűek vagytok
ebben teljesen igazad van!
és ezt ghoost is tudja.
szerintem a stílus volt kissé lekezelő.
én pl.már akkor japán motorral jártam a Mátrába,mikor még itt néhányan műanyag motort hajtottak lábbal a lakótelepen de ennek ellenére senkivel nem beszélnék flegmán.ha ismerem,ha nem.
ez az én véleményem.
bocsi h bele vau vau....
asszem Chriss.(meg sztem még sokan mások közötük én is) kb pont nem a magánéletedre kíváncsi főleg nem arra h kedveseddel itt enyelegtek...
azzal semmi baj nincs h éppen aktuális motoros storyd megosztod velünk (pl.: megjött a legújabb japó belpiacos full Yohi exhaust sys. és mondjuk egész szombat - vasárnap azzal szoptál h helyre tedd... pl.... )
vagy egyéb "mátrázós" történeted...
remélem jól beszéltem de majd a többiek megerősítenek vagy cáfolnak h jól gondolom-e....
a lépcsőn ücsörgésben van vmi...
nem bírtam ki :S sorry
vaze.....én akkor is mátrázom mikor..........Arrol nem tehetek,hogy te nem ismersz.A többiek ismernek.S amugy mert nem ülök le.a falépcsöre.......még nem kell leirni.............
irj te is .S akkor a te sztorijaid olvasgatjuk.Vagy arra semmi nincs?
ne is mond.........már hétvégére is mondja....S mennem kell mátrázni............mert mig ti csak szép idöbe..............én állandoan járom..........s ezzel nem vagyok egyedül.ugye?
lassan lehet a hólapátokat indítani....
ezt nézd meg prológ
magyarul...szellemlovas..............S egy szellemnek nem is lehet ugye.......
Szerintem nincs is nője csak disszociatív személyiség
esik ez a szar esö...................ma is mátráztam
csajt dugnám mint a lopott biciklit....
motort meg dobnám a dunába..... kijazahülyeakijamakkávaljár.....
Jó estét Mindenkinek! látom pörög az oldal....
http://youtu.be/8Bosry4h0xo csak neked chris druszám........... na? mi a vélemény?
küldök neked valami finomat druszám.........ez tetszeni fog remélem.........amugy is r1 el van tele a mátra.........
de a barátomnak ugy van detto.....................aki látta tudja....de