Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gumi.gumi..................1 hete megint rámkötött a szerv.......
7főn má' nekem se lesz még szerencse,hogy el tudtam adni az előző autó télikerék-garnitúráját(gumiáron...) és most azt pótolom ki...
Üdv nagy szellem!
Az lehet,de nekem most sajnos annyi pénzem sincs hogy árrébb menjek!
tiszteletem
vettél már gumit a motorra?én tegnap rendeltem az autóra nyári garnitúrát,most le vannak árazva nagyon.7főn hozza a futár.
azt mondják jövőre eléggé megdrágulnak a gumik.
Jól érezted!Lemondta! Most véletlen pont van,de ez egy másik szomszéd aki csak este 7ig szokta bekapcsolva hagyni,de ma úgy látszik hogy túlórázik!
heló Nhorbee!oly rég hallottam felőled,hogy már kezdtem azt hinni,a szomszéd lemondta a net-előfizetést
jó házipálinkát....
Szasztok!Mi a pálya? Nagyon nagy itt a csend ugy látom...csak a Ghoostrider töltöget itt szorgalmasan videókat!
Mit kell szednem alcheimer kórra?
visszanéztem,tegnap a"köszönések"topicban voltunk.és úgy látom Adryatya ígért ilyesmit... csak2sört ittam tegnap,csak emlékeznék ha én ígértem volna
Ki írkált tegnap "mindenféle" Bükközésről? Én már összeverbuváltam egy négyes bandát holnapra,könnyen meglehet,hogy mi is ott kötünk ki.
helló Zoli!nekem címezted?
Hali!igen,mi voltunk kár,hogy Füred után az első balosban a záróvonalat telerakták fém szarokkal ... Vigyázzatok!
sziasztok
Azt mondta,hogy első féket húzott,...de azt Ő sem tudja,hogy miért.
És ezt már Ő mondta tegnap Nekem,személyesen!

De majd,ha találkozunk valamikor,akkor majd még mondok valamit.
Ezt most nyilvánosan inkább nem,...
Hát ja,....
Nem itt kéne offolni

Bízom benne,hogy megoldják

Beszélgetés szinten egyetértenék ha írogatnak,de ez ilyen dúl a lav téma lehet és az nagyon nem ide való.
Privát és a kettőjük magánügye.
Ennyi
De Ghosti ügyes és megoldja,...remélem
akkor örülök....
amúgy hogy hozta össze?
jöttetek le a sparos lámpától eléggé lightosan indultatok....
Szia Viktor

Tegnap bementem hozzá a kórházba.
"Jól van,"......megmarad.
Kedve az töretlen.
Jobb válla kapott egy darap platinát,szemöldökénél varták két helyen.
Meg ilyen"apróságok",medencecsont ,még egy picit nehezen veszi a levegőt.
De összességében jól van,....már csak röhög az egészen
Zsoltiii! Szándéxol még holnap Bükkbe jönni? Mert,ha igen,valahol összefut6nánk,én ugyanis az Aggteleki+Serényfalvai szerpentin részét ma letudtam a kis hátizsákkal.