Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most én halászom a jányra apuka...............
ÉRTEM.....................
a paxittal halászni is lehetett....
Bocsájtsd meg neki. Ő is csak "próbál megélni".Nomeg őszintén. Meddig is bírt feltartani?
Az enyém meg szívlapáttal,meg paxittal. Vájár volt,és robbantómester.14 évesen kezdte az akkor még falunkban működő három bánya egyikében. Viszont nagyapám erdész volt,először Répáshután,aztán meg ide helyezték,és itt is telepedett le.
Ismerem apuka...........igaz nem járok ilyen matuzsálemekkel. a multkor épp egy kamaz tartott fel..........a mátrában szállitás közben........
oppá...a Kamaz.ezt a mai fiatalok már nemigen ismerik.régen ezekből a billencsek legyorsulták a személykocsit a lámpánál
apám meg ZIL-lel járt...
Volt itt egy tőlem nagyobb erdei stuntos is,de az ő gépe így végezte egy vízmosásban.
ja,ahogy Vujtyi Trutykó mondaná: a magyar Rambó
Csak egy ember,aki próbál megélni. Vagyunk még ilyenek páran. A hétköznapok ""hősei"".
KICSI A VILÁG......................
Az úgy teljesen jó
Jaja. Csak az a baj,többnyire magamra.
Zoli.te vagy a miskolci ghostrider
És még mennyi,amit nem őriz kép. Például azt a hét öltést a fejemen,amit egy kettétörve visszacsapó fa intézett. Ennek is megvan a maga feelingje,és ezt is túl kell élni. Jobb esetben.
Zoli,
Te mindannyiunknál veszélyesebb vagy
Dehogy nem értem
.... persze. Megbeszéltük.
bakker......................ez mind veled?suzukis
Nem érted?ember. hogy ebböl felálltál,,,,s most hol jársz............ ezért mester................remélem sörözünk még.........emléxel?
A motorozásban gyorsan történnek a dolgok,itt egy kicsit lassaban,de megtörténnek. Már megvolt az idei első,olyan 40 m-es csúszásom a Roburral. Az erdei utak idén már nem lesznek szárazok. Pár ízelítő a múltból.
Na zoli muti a képet énis tudtam te mivel foglalkozol..
Ezért tisztelsz?
Faragni kell értem..de én a verseny verziora gondoltam.
Stílusosan. Kedvenc motorom,kedvenc videóm. Bingó.