Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarok keménykedni,de azt nem véletlenül hívták özvegycsinálónak,meg halálmotornak. Úgyhogy ha egy ilyesmi a kezedbe akadna,figyelj,mit csinálsz,mert ez a kis piszok is kreál meglepő dolgokat,ha jön a tűz 9000 környékén. És ez sehol sincs a nagy gp500 gépek utcai reinkarnációjához.
csak ahogy olvastam mindjárt eszembe jutott,hogy te is ebben a műfajban tevékenykedsz...hát veszélyes hely az biztos,talán veszélyesebb mint a motorozás.
Na én ezért is tisztellek mester............
na akkor nem lenne .................ellenfél
Én közel nem vállalok az utcán annyit mint a fiúk.
Mondjuk az is igaz, hogy
- egyikük sem volt egy évig kórházban
- egyikük sem lett ebből kifolyólag 2x újraélesztve
- egyikük sem tanult újra járni
- egyikük felépülése sem tartott majd 2évig
... és végezetül egyikük sem sz@rt és vizelt maga alá 6 hónapig
Nem konkrétan felénk volt de azért sajnálom a kollégát. Telkibánya,azt hiszem,valahol lenn Zemplénben van. Az erdő kemény hely,és ezt csak az vonja esetleg kétségbe,akinek fingja nincs az egészről. Van vagy két képem,ahol én is érdekes szituban voltam.
én az 500 as változatára pályázom...
Mindenképp jelzek.s nem vagy hang ember.megértelek...s nagyon ütös vasad van ám........... itt a hegyen ellenfél nem volna.............
Ebben az évben már tuti,nem. Tudom,hangember vagyok. Igazad van... Sajna ez a szezon elég görbén sikerült. A piros mocimat nem tudtam értelmes állapotba hozni egész nyáron,de legalább egy csomót költöttem rá. A kéket "csak"motorpótlónak vettem,ahhoz képest azzal nyomtam le a nyár nagyobbik részét. most is azzal voltam. A Hornetes srácok nagyon dícsérték,de én tudom,a másik sokkal,de sokkal többet tud.Szóval majd jövőre. Esetleg,ha erre jársz a Bükkben,jelezd valahogy,hátha összefutunk még idén.
értelek.de te mész........nem is akárhogy. a p.csába most néztem ki.esik az esö.........
...ez az én nagy bajom.
helló zoli!valamelyik nap olvastam egy erdészeti balesetről,valami teherautó megindult fával és agyonnyomta az embert.nem felétek volt?borsod megye
Szevasz zoli haver.mikor jössz már felénk? végre.
Ma én is voltam Tárkányban,meglepően jók a Bükk útjai. Csakhát újabb csapattal voltam,és hát itt nem én mentem elől,muszáj volt húzni az irhámat utánuk.De lehet,hogy kellett is már ez. Kicsit be voltam már punnyadva.
gondolom.Ma találkoztam a forumos team-egy részével. Te hogy azok hogy mennek..............................
Semmi eksztra...
Nevetgélek, meg lesegetek.
szevasz mester. Mizujs?
Matyimadaraknak....
a motoros-csajos oldalon....
Hun vagytok mátrai zsiványok..................
Legközelebb dumálunk.Remélem még idén.
kényszerzubbonyt mindkettőre.....
Igen!A jó moci még nem minden! Na én léptem,jóccakát!
Láttam..................az egyik nagyon ovatos voot..........