Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még tanulgatom,még csak a második szezonom.No problem!Két debreceni sráccal bandáztam,fent akadtunk össze!
tudsz te bali............. sorry hogy nem álltam le.............de megismertelek......
Jól halad az tuti!Mostmár csak motorozni kéne megtanulni és gooo!
Nem ismerem ezeket az embereket
mester.kérdezném,hogy mi a tapasztalata,a k7-el?
vagy mixer nekem az gyütt apu.s keresztbe.a bércnél..........
mester? én? keversz te engem valakivel
néha az ember basz6ja a tudását és a helyismeretet ha jön egy harmadik körülmény....pl.autó a sávodban,őzike....stb.
negativ? nem szeret lassan menni........ nagyon eltalált tipus.Volt szerencsém az öseihez.............is.
ugye mester?
öhhhhh....
Jó kis gép!Igaz még csak ismerkedünk.Esetleg vm. negatív a tipussal kapcsolatban?
a magáé se csunya bali.........ur.......
látszik a féknyombol,hogy sokalás voot.azért bármelyikünkel nem fordul elö.Mi ide születtünk a Mátrába.Ismerjük az összes kanyart.Mi tudjuk hol a határ.............De sajnos mindig akad valaki,aki többet akar.S most jön a ha.....Ha nem jön szembe auto.ha elöbb fékez..stb.
mire gondolsz?
Füreden összefutottam smo-val, dumáltunk egy kicsit, jó arc és még jobb motoros de 15 éve csak pályázik, nem nyomja közúton. Amúgy ő a szervezője a holnapi brezovai rendezvénynek, így betudod azonosítani.
Sziasztok
Dudi megbízásából pár kép
Nagyon jó a pálya, aki tud jöjjön!
ahogy látom, lecsaptak a hercegnődre
Igen szellem Úr!Szép az a fekete ördög!
Esztiék és Lindáék, szerintem Ákos is, meg jómagam, de többet erről nem tudok, kérdezd Pelikán elvtárst ő a szervező.
közben találtam róla cikket...hát nagyon sajnálom!és ez sajnos bármelyikünkkel előfordul6.
te pozör.Rád különös feladat hárul.remélem tudod.
kavar mindenki.sásto lefele. jobbos elött.
ottleszünk? mindenki?de elötte valahol ütközni kéne.