Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Ghost... látom szórakoztatod magadat
MESTER JO ESTÉT..............
Szasz apos......mizujs? jány?
MIKOR MÉSZ?
Mer' száguldoztok állandóan
még nem alszol...? igaz,hogy még csak most közeleg a szellemek órája
Na hogy megy a robogo?
SZASZ GIBBON...............
Hali!Főleg ott szoktak a buszmeg alatt állni!
Köszi az infót!akkor reggel lecserélem a gumát valami tapadósra!Majd óvatosan felgurulok Egerből hátha felmelegszik.Háza és Füred közt meg karikázok egy párat.
Hali!

Nagy szellem te minden tudsz a füredi kamerák csak térfigyelők?
Másik nagy kérdés,Gyöngyös buszmegállónál szoktak mérni a tepsifejűek?Hétvégén ott álltak egy kisbusszal,ezért kérdem..
Szasz cimbora. hát már tényleg nem az igazi.az északit javitották.a bérc elött saras poros az ut,hála az épitkezésnek.sásto alatt a szokásos kavics.amugy szerintem,a legjobb olyan dél felé felmenni. de csak vigyázva elöször.
Téged mr power yamaha..........
Hali Mátrások!Holnap csapatnék egyet az új vassal és szeretnék egy kis infót hogy milyen az út megy hogy még van-e tepadás vagy már kár erölködni!2 hete voltam fent de már nem volt az igazi!Előre is köszi!
Ghosti baze egy emebrt mondjál már nekem akit még nem láttál
Utálom a fakabátokat.....................
Apos............akkooo adod a jányt?
S még a szülinaposnál sem tudtam megállni.......el kellett tünnöm...............
Zajongtam,szokásomhoz hiven................ s valaki hivhatta öket...... de igy franko: ghostrider : fuck police
Tegyél már fel ide is egy szeletet,ahogy Eli a Gixxer fórumra.
olvastam,hogy üldöztek... mivel érdemelted ki ezt megkülönböztetett figyelmességet..?
Érdekes. Egy ilyen brigádot én is kifogtam ma onnan vagy 110 km-re. Biztos,hogy mi vagyunk még többen?
nagyon köszönöm a nevében is!
No akkor a széplányodnak is Boldog szülinapot ezen a Mátra fórum közös ünnepnapon.
Eli néni....Miket tudsz te