Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gonoszpetike@gmail.com
Van ott vmi kisdekli, azalatt meg elektromos kütyük: Mit kell lecsekkolni, v hogy néz ki, ami szar lehet?
Az aksi lehet le van kettyenve , de amikor vacsiúj volt benne ,akkor is csak ezt produkálta .
Az indítóreléről nincs lecsúszva madzag? Szoptam már amiatt is,hogy szétszedés után az önindító felfogatócsavarja alá nem tettem vissza a testkábelt. Bikázásról sem megy? Akksi jó?
Háj! Ha igy vágod a malagutit, segijjél már egy kicsit nekem is.
Van vagy négyéve egy f12-esünk és kezdettől fogva nem megy az öninditója, csak rugásra indul.
Megnéztem , az inditómotor jó, a gombnyomásra is gyengén kattan vmi ott elöl az ülés alatt. Mi nem okés ? Van valami tipp?
Ráklikkelsz a nevére és azon belül az eladó holmikra!
Már tudsz is neki küldeni üzit!
És ott a telószáma is!
Ezt még vágom,de ahhoz kellene az e-mail címed
Azt,hogy nem a fórumon beszéljük a többit,hanem e-mail-on
A privi neked mit jelent,ha nincs az adatlapodon semmi?
Küldj priviben képet+árat!üdv
Van egy,asszem 150-es SR-ről való.
az elektromos szivató állandóan elromlik-sztem.miért,van?
Miért nem jó neked elektromos szívatós? Ha jól tudom az egyik szál test,a másik meg + osz kész.
Üdv!Van valakinek dellortó karbija?17,5 vagy 19-es manuális szivatós, szivatóval?
Okés
Na oldjuk meg!10-et adok érte+posta!utánvéttel megy a dolog,mert nincsenek jó tapasztalataim...címem:Tóth Péter,8400 Ajka Béke.u.14 4/14 üdv
Gonoszpetike@gmail.com De nem tudok maradni a gépnél mert el kell mennem!70/200-4952
az nemjó ötlet mert nemjó a hívásgomb csak sms-t tudok fogadni inkább add meg te az msn címed mert az enyém egy rakat szar és 1 év mire kijelzi hogy valaki akar valamit
küldd el a tel számodat priviben aztán felhívlak!
ez a szar nemjelez semmit
a postát te álld és akkor 10500
jelentkezz be!felvettelek...
msn: csucsu126@freemail.hu
Ha állod a postát,akkor legyen!Ha adsz vmi elérhetőséget könnyebben megbeszéljük!
11?