Van ott vmi kisdekli, azalatt meg elektromos kütyük: Mit kell lecsekkolni, v hogy néz ki, ami szar lehet?
Az aksi lehet le van kettyenve , de amikor vacsiúj volt benne ,akkor is csak ezt produkálta .
Az indítóreléről nincs lecsúszva madzag? Szoptam már amiatt is,hogy szétszedés után az önindító felfogatócsavarja alá nem tettem vissza a testkábelt. Bikázásról sem megy? Akksi jó?
Háj! Ha igy vágod a malagutit, segijjél már egy kicsit nekem is.
Van vagy négyéve egy f12-esünk és kezdettől fogva nem megy az öninditója, csak rugásra indul.
Megnéztem , az inditómotor jó, a gombnyomásra is gyengén kattan vmi ott elöl az ülés alatt. Mi nem okés ? Van valami tipp?
az nemjó ötlet mert nemjó a hívásgomb csak sms-t tudok fogadni inkább add meg te az msn címed mert az enyém egy rakat szar és 1 év mire kijelzi hogy valaki akar valamit
Az aksi lehet le van kettyenve , de amikor vacsiúj volt benne ,akkor is csak ezt produkálta .
Van vagy négyéve egy f12-esünk és kezdettől fogva nem megy az öninditója, csak rugásra indul.
Megnéztem , az inditómotor jó, a gombnyomásra is gyengén kattan vmi ott elöl az ülés alatt. Mi nem okés ? Van valami tipp?
Már tudsz is neki küldeni üzit!
És ott a telószáma is!