Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ne szórakozz így vele,mert ha meghúzza a hengert akkor nem mész sehova,ez abszolút nem normális amit csinál,nagyobb dugott tettél bele,és a hozzá való gyűrűket?Nekem is megszorult az f12-esem és azt is furatni kellett.Nagyobb dugó,nagyon minimális az eltérés.De basszus így ne használd ember.Járj a végére többet ártasz neki mint használsz.
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni, van egy Malaguti F10 robogóm és az a problémám hogy vettem bele egy német tipusú 'Fúrt' hengert(bejáratos) és egyszer sokat motoroztam vele és a gyűrű megszorul(leblokkolt a motor) majd mikor kihült beindult.
Most meg hidegen nagyon nehezen vagy egyáltalán nem indul be, csak ha befecskendezek egy kis benzint a hengerbe,akkor is kell van 5-10 rárugni. Mikor a motor már bemelegedett 5 perc járatás útán akkor viszont pöcc-röff-re beindul.
Ez mitől lehet, kérlek segitsetek!
Köszönöm!
Ha sokat kap akkor elvileg füstöl,nem fullad?De a levegő,az úgy van legalább is úgy tudom csavard be teljesen és utána 1,5 fordulatot ki.
Sziasztok!
Van egy kérdésem,befolyásolhatja az automata szívató azt,hogy füstöl a motor,és az hogy a levegőcsavar nincs jól beállítva ezt menyire kell kicsavarni kb,Malaguti F12 de nem dellorto karbis.
Sziasztok! Van valakinek malaguti yesterday-e?
Ha valaki rendelkezik Yamaha Aerox taposóval és eladná, az kérem írjon itt vagy email-ben (kgbman@freemail.hu).
Az aerox taposót szívesen megvenném, van egy telefonszámod amin elérlek?
ha vkinek van,azzal cserélnék is tuning variátorra
Azt is tudok adni,csak adok mellé egy komplett motort
szóval csak hengerszettem és kipum van,ha érdekel...?!
Nekem elég lenne gyári karbi is!
A kettő 10e.karbim sajna nincs,pedig nekem is kéne legalább 17,5-es!
mennyi lenne a kettő?
Karbid nincs hozzá?
ha kell vkinek:F12 50-es hengerszett,gyári dob,min2 jó állapotban-árban megegyezünk!üdv
Nincs valakinek elfekvőben rossz tárcsaféke?
A légtelenítő csavar kellene nekem,ha lenne valakinek kiáltson már rám!
Hát 2oldal is van ahol tudsz rendelni,ha érdekel itt van két link,de lehet tudod vagy néted már. http://www.scootershopgyor.hu/ a másik pedig http://www.egumotors.hu/ rem segít.
hahó vki olvassa amiket írtam vagy senki nemtud benne segíteni?

SSP vagy STR8 as telóemelőt keresek malaguttimra ha vki tud vagy csak tudja ,h hol lehet beszerezni írjon!plízz!

thx
Gábor szétszedtem,este és el van törve a gyűrű meg ki van lyukadva a dugó,sőt át van égve a hengerfej tömítés is.Ma megyek veszek dugót,gyűrűt,de még vízpumpát is és rakom össze.De akkor szinte új motorja lesz.Ja,de várj neked arról fogalmad sincs milyen olajat engedtem le belőle,Arol 2T volt benne,de olyan híg volt mint a hugy,mióta meg van 2szer tankoltam a 70km-n,mert úgy szarrá volt kopva szerencsétlen.Na mindegy sok Malám volt,ezért nem a motorra rágok,hanem a gyökérre akié volt.
Keresd meg az okot,csináld meg és lesz egy új motorod.Lehet hogy nem megy az olajpumpa,csak "elfelejtettek" szólni. Mióta megvetted hányszor tankoltál?
Hello
A szerelő nem ér rá a motorommal foglalkozni,talán a hét második felében :(
Hello.+ napja én is vettem egy f12-őt,de tegnap a legváratlanabb pillanatban szorult meg a TEsco előtt a kanyaban Ez a negyedik Phantomom,de ezt nem gondoltam volna.Szerintetek ha megcsinálom eladjam a vagy adja esélyt még neki.Nyilván új dugó úgy gyürü,mindent cserélek.
Az a riasztónak a ledje.Elől a burkolat mögött meg is találod a vezetékét.
Helló! Az e-mail címem: motorobi@gmail.com.
HY!
Segítségetek sztném kérni! (F12 phantomról van szó) A képen bekarikáztam egy valószínűnek tartom (lehet tévedek) LED-et. Valaki meg tudná mondani, h mire szolgát, mit jelez? Jah, és az hogy lehet h a tankóra kb akkor mozdul meg maxról mikor már csak kb 2-3 liter van a tankba, valójába hány liter fér bele, mert még soha nem próbáltam? Előre is kössz az infót!
Hello!
Adj egy e-mail címet, lehet hogy tudok segíteni.