Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali

segítsetek ha vki tud válaszoljon! SSP vagy STR8 as teló emelőt keresek malagutimra......plíz vki
Helló
Érdeklödnék az idomok és a motorblokk iránt sikerült -e valamit
beszerezni

Köszönom : Hajdu István
valaki meg tudja mondani hogy egy robogót kb mennyiért fújnak át?
Hy, bocs,csak most kerültem gépközelbe, pontosabbat nem tudok róla, Morini FM01 felirat van az oldalán, álló hengeres, 50 cm3, vízhűtés. Ha ez elég, esetleg ha motorszám alapján be lehet azonosítani. Elment belőle a kompresszió, a szabadban tárolták, és a kipufogón keresztül befolyt a víz.
Hello Mindenki!

Tud valaki segíteni abban, hogy Malaguti Drakonra milyen dobozt tudnék felbarkácsolni?
hello

nekem kellene ssp vagy str8 telóemelő de nemtalálok sehol tudtok benne segíteni?
Köszi,hogy írtatok
De ha lecserélném akkor szerintetek melyik a jobb választás:Malaguti f12,f15 vagy aprilia sr50?
Sziasztok!
Malaguti f12-es ilyen hátsó sárvédőre volna szükségem.Tud valaki ebben segíteni nekem?
hello

szeretnék venni egy malaguti xsm-et és szertnék kérni pár hasznos infot hogy mégéri e mirekell figyelni meg hasonlok:D

köszii
Dehogy hajlik el Nekem i van egy F15 én azzal kerekezek de csak a teló szimeringed adták meg magukat
Nedves motorostársam Tamás !Én 1973 óta nyüvök különböző kétkerekű járgányokat, de a saját motorommal soha sem egykerekeznék .Sem a váz sem a váz-kormánymű , sem a kerekek nincsenek arra méretezve, hogy gyilkolva legyen.De a te motorod, azt teszel vele amit akarsz,és remélem eladáskor megmondod a vevőnek, mire használtad.
Boccs, hamarabb kérdeztem mint kerestem... Már semmi.
Sziasztok! Vki megszánna pls egy fekvő vizes minarelli robbantott rajzával? Elsősorban a berúgó szerkezet érdekelne... Köszi!
Helló!
Igaz ,hogy az egykerekezéstől meghajlik a váz?
Nekem Malaguti Crosser-em van ,de nem úgy néz ki hogy olyan könnyen megadná magát.
Akinek van valamiféle tapasztalata az írjon e-mailben ( tamas95@zelkanet.hu) előre is köszönöm!
Hello
Milyen henger van most rajta?
És mi baja lett?
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Találtam egy egész jó állapotú 100ccm-es F12-őt. némi problémája az,hogy az önindítóval 6-ból 1-szer indul el valaimint indulás után (teljesen mindegy,hogy rúgásra vagy önindítóra),de van egy elég furcsa hangja. Nem csörög vagy zörög,hanem inkább kopogó hangot ad ki. Állítólag volt szervízben és ott azt mondták,hogy az önindító miatt van ilyen hangja.
Szerintetek ez valóban lehetséges? Ha igen akkor önindító csere oldhatja csak meg a kopogást?
Remélem tudtok segíteni :)
Ja meg az az idom ahol az aksi táróló van az a lábtartó vagy taposó nem tudom pontosan mi a neve!XD van e és mennyi? előreis köszi!
hello! azt szeretném kérdezni hogy esetleg a km óra és hozzá tartozó fejidom alsó felső része is megvan neked? És ha megvan akkor mennyibe kerül?
Keresek malaguti f12 phantomhoz idomokat pl: km óra ha van egészben, digitális vagy sima, elsőidom a taposóval , ill keresek malaguti első lámpabúrát ha valakinek van szóljon előreis köszi!
Köszi az infót, megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot.
motorobi!
Ha máshol nem is az italmondotól 2 hetente járnak olaszba,biztosan tudnak hozni!
Csak állítólag 1 hónapig szabin vannak az olaszok ilyenkor!
Hali!
5-kor már dolgozom,egy tel számot v elérhetőséget tudnál küldeni?
cox@freemail.hu-ra.
Holnap felhívnálak, megbeszélhetnénk!?
előre is köszi
Üdv mindenkinek. Érdeklődnék tud-e valaki segíteni, egy malaguti RST-m van henger kopással, de nem találok hozzá henger szettet. mindenhol csak a robogókhoz forgalmaznak. Valakinek tapasztalata, ötlete, tippje? Elöre is köszönöm.
megmaradt a gép kapott egy normális hajtást :
" kun tuned overrange"
mhr hátsó szijtárcsa( overé)
italjet 125 bordás szij( over méret)
polini spc ( seprio variogörgökkel!)
s6 külső tárcsa
s6 r/t harang
mhr delta Kék rugokkal szénné feszitve
16/44es malossi áttételt
nagyon ízetlen lett
volt fen egy 19es delo is de visszaraktam a mikunit azt jobban szerettem fogyasztásra is meg normálisabban belehetett lőni, annyi kifogásolni valóm van vele h a súbertű meg a súber rész egybe van öntve nem lehet állitani ,hogy hol legyen a tü mint a dellortokba lehet játszani vele...kapott még egy pigis rövid szivócsonkot ( jobb a gép velemint a malossi shorttal xD xD ) , faterral esztergáltattam egy 5mm-es membrán emelőt amiből kettő lett feltéve és jobban észre lehet venni illetve a short miatt is kellett egy " spacer " , naggyából a membrán felett van egy membránház alaku fém izéke és a szivócsonk " szájához " van felmarva, gyakorlatilag egy spacer csak nincs akkora szája . :D

f12höz van még km/h spirálom ,első fékmunkahengerem (ez univerzális) , gyári főtengelyem jó állapotban, gyári légszűrőház új légbetéttel, stage6 kék kicsi csavaros légszűrő stb.. vigyetek valamit:)
http://www.vatera.hu/malaguti_...

ricsinek van , nekem nincs :( 5körül sztem elviheted tőle.