Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én Békésen lakok. Postán eltudom küldeni 2000Ft kb
te hol laksz? mert én pest mellett és nem nagyon vágom hogy tudnám elhozni...
működik mostis használom néha, kicsit búg a főtengelycsapágy
és ez teljesen müködö képes? vagy vmit cserélni kell rajta?
Hát... 25000
szia
nem tudom milyen árban mozog most az ára... meg nekem am rs-125öm van mint azt a nevem is mutatja... eddig haveromnak a motorjába nézek blokkot... mondj egy árat és majd meglátjuk
Csá! nekem van! Komplett F15 egybe vagy bontásra eladó! most 70-es feketetop van rajta... Mennyit szánnál rá?
Helló
Érdeklödni szeretnék van e esetleg vkinek eladó malaguti f15 komplett blokk?
Nézd meg az ülése alatti jejzéseket ,idomokban van egy táblázat az évekről és ez ki van pontozva minden darabján az utolsó évi jelzés kb abban az évben gyárthatták esetleg 1 évvel utána.A motorgyártásnál mindig az idomok 1-2 évvel azelőtt le voltak gyártva és ezekből rakták össze.Innet lehet tájékozodni.
ja még olyan kérdésem lenne hogy a nagy oldalidomot az ülés alatt h tudom leszedni a motorról úgy h ne törjön el?Malaguti F12
sziasztok valaki tudna segiteni abban.hogy tudnék rájönni a robogóm évjáratára. Malaguti F12 alvázszámom:*ZJM*4120275*
üdv már nem foglalkozok ilyenekkel pár motorikus tuningom van már csak.180s FXR-em van már
hello

malaguti f12 ac hátsó kerék feletti sárvédő érdekelne?
email:
sebestyen17@freemail.hu
Csaó. Eladó Malaguti F12 robogóm. 50ccm-es gyári, nagyon erős. Léghütéses. kb 3litert fogyaszt és 80-85km/h a végsebessége. ár: 95.000Ft Mob: 0630/733 5585
Hali!
Mala F15-höz érdekelne visszapillantó tükör olcsón...ha van valakinek akkor szóljon máár..
Hali!Valamiért nem fogadja el az email címedet és nem tudom elküldeni a számlaszámot!ha tudsz akkor hívj vissza,mert nincs meg a számod
sandor_bakos@freemail.hu

Kipufogó!
igen én árulom,azt írtam ki ide!kép meg kicsit lejjebb...
Engem érdekelne a kipu Te árulod?
Nem tudsz esetleg malagutihoz kipufogót?
Üdv scootertársak!kipu 6e+posta.ha érdekel vkit üzenjen!
Malaguti f12-es kipufogót érdekelne olcsón!
Érdekelne az ára ha még megvan?köszke.
Engem is malaguti f12-es alkatrészek érdekelnének ha találtál valamit irj
malaguti f12 alkatrészek felől érdeklődnék

email:
sebestyen17@freemail.hu