Sziasztok kellenem egy kis segítség! Van egy Agility 50 4t-m.
Kb 2 hete munkába menet meg állt 50 méter tolás után meg próbáltam be indítani és el indult. És kb 50 km ert letekertem minden gond nélkül.
Utána megint ugyan ezt csinálta. Akkor a karbi le lett szedve kipucolva. Próbakör 5km ment mit az őrült. Másnap reggel megint meg állt 800 méter után. Karbi megint kipucolva, aztán a próbán megint ment. Másnap megint alig akart menni. Karbi le kipucol, tank le ki pucol, próba úton megint jól ment. Másnap pöccre indult de ha rá húztam a gázt fuldokolt és meg állt és nem indult el!
Van valakinek valami tippje?
Hali!
S.O.S Segítséget szeretnék kérni. A robogóm, 70 ccm delertó karbival. Menet közben megállt, és utána nem idult el. Le lett szedve a burkolat, benzincső, karbi kipucolva. Kipufogót levettem, úgy indult, de mikor ráhúzom a gázt, akkor lefullad. Ha a kipufogót visszateszem, akkor elindulni is alig akar. Valakinek valami ötlete?
Uraim, pénteken haverral kimentünk a Kecso-ringre. Azon túl, hogy életemben először voltam ilyen pályán, így ennek megfelelően elég béna is voltam , hatalmas élményt jelentett, hogy húsz percig együtt motorozhattam Talmácsi Gáborral! Feljött ugyanis a nap végén a pályára kicsit gyakorolni. Az az ember olyan, mintha a motorja a teste részét képezné!
Vagy fékbetét hozzáér a féktárcsához. Szétszedni és megtisztítani.
Vagy elkopott a kerékcsapágy. Morgó hang, csere.
Vagy a km spirál mérője ragadt be (ez kis esélyű)
Nem lehet hogy a féktárcsa okozza a hangot? Ha meggyőződtél róla hogy nem az adja a rendellenes hangot mindenképpen vedd ki a kereket és ellenőrizd a csapágyakat. Akkor már ellenőrizheted a km óra meghajtását is.
Sziasztok! Olyan kérdérem lenne,hogy ha az első kereket ha kézzel megpörgetem mennyire kéne pörögnie? Mert nekem max 2-3 fordulat és közben ad vmi hangot. Nem pörög úgy mint a bicajon és vmi fura minimális hangot ad. De lehet csak beképzelem és nem más mint a kilometerspirál,de nem tudom milyennek kéne lennie!
Reggel 7 kor találkozunk Robi barátommal Sárváron! Kb. f 3/4 9 óra kőrül érünk Balatonedericsre! Ott valahol megállunk és szerintem az az Afrika múzeum parkolója lesz! Ott tudsz csatlakozni hozzánk!
Sziasztok! Gondoltma ide is kiírom!
Augusztus 25-én tervezzük az Első Kymcos Balatoni túrát! Jó idő esetén!50 köbcentivel 50 km/h al a Balatonra! Bárki jöhet csak vegyétek figyelembe, hogy max 50-55 km/h val megyünk! A túrát Szombathely-Sárvár-Sümeg- Keszthely- Szigliget-Tihany /itt komppal át Szántód/ -Fonyód aztán Keszthely! És haza Sümeg-Sárvár! Bárhol csatlakozhattok, csak jelezzétek, hogy ott megálljunk! A túrában lesz Keszthelyi városnézés, Szigligeti Vár látogatás,/600.-/ illetve a komp díj 500+340=840.- forint plusz a benya! Kísérő autó nem lesz ,mindenki készítse fel a motorját kellően!
Sziasztok,üdvözlök minden Kymcos társat!Ha bárkinek szüksége lenne People 125/150 vagy People S 125/200i illetve Dink 125/150 bontott alkatrészekre,akkor nyugodtan keressen!06307180678!Széles utat mindenkinek!
Sziasztok!
A következő dologban kérnék tanácsot. Van egy Super 8 50 4T robogóm. Szeretném ha egy kicsivel dinamikusabban lehetne vele közlekedni a városban. Arra gondoltam hogy vennék rá egy 80ccm hengert. Ami érdekelne, hogy szükség lesz-e más átalakításra? (ha igen mit kell még változtatni?) Illetve a véleményekre pro-konrta, érdemes - nem érdemes, mire kell figyelni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Azt hittem, csak én vagyok az ügyetlen. Csak a régi oldal van ott. Pedig már másik fórumon is olvastam, hogy megújúl.
Erről a Balatontúráról mit lehet tudni?
Szeretek 50cm3-vel hosszabb távokat megtenni, minen ilyesmi érdekel.
Becsére merre jöttetek? Lórév? Földvár?
Légyszi linkeld már be a kluboldalt! Nem vagyok képes megtalálni...
Én pár hete kerültem meg a Balcsit, nem egész 11 óra alatt 404km.
A héten megyek Kékestetőre, az is lesz jó 350km. Elvileg az országkerülőre készültem volna, de az nem vonz senkit, úgy látszik. Pedig már megtették, tehát nem lehetetlen. Csak egyedül nem akarok nekivágni....
Kb 2 hete munkába menet meg állt 50 méter tolás után meg próbáltam be indítani és el indult. És kb 50 km ert letekertem minden gond nélkül.
Utána megint ugyan ezt csinálta. Akkor a karbi le lett szedve kipucolva. Próbakör 5km ment mit az őrült. Másnap reggel megint meg állt 800 méter után. Karbi megint kipucolva, aztán a próbán megint ment. Másnap megint alig akart menni. Karbi le kipucol, tank le ki pucol, próba úton megint jól ment. Másnap pöccre indult de ha rá húztam a gázt fuldokolt és meg állt és nem indult el!
Van valakinek valami tippje?