Nem kicsit fáj, a szívembe hatolt mélyen...
Bakony kilőve még mindig, mert nem én viszem a srácokat, hanem ők engem. Meg vagyok kötve, mint az a bizonyos eb a karóhoz. Jövő héten meglesz a haspáncél meg a rezóvédő és mehetünk. Csak nekem társakat kell vinni, mert nincs vh-s kocsim. Jah, és kurvára várom már, hogy mászhassak vmi brutál falat, aminek a hondával nem tudtam nekimenni...
Ebay Anglia
egy tömítés szett árával lesz olcsóbb az egész mintha itthon vettem volna meg...azt a pénzt meg inkább elmotoorozom! (16900-)
azért köszönöm a te ajánlatodat is!
Még enyémre is kerül pár cucc. :))
Kézvédőt, kipufogót, láncot, idomokat, légszűrőt már lecseréltem. De én sem szarom a pénzt sajnos... pedig milyen jó lenne
ez így látom máris mindenki számára világossá vált! helyesen gondolkodsz,legyen is ott a polcon a cucc!
Mellesleg nekem is meg lett rendelve a sok-sok alkatrész az sx-be... alig várom,hogy kész legyen...
április 16odikán 1 órás endurocross Debrecenben a Tankin! remélem addig megjön a cucc és lesz is időm összepakolni
Sziasztok!
Újabb tanácsot, tippet szeretnék kérni.A lánfeszítő csavar ami a hátsó villába megy bele kegyetlenül be van gyógyulva meg sem bírom mozdítani.Szerintetek mennyire lehet azt melegíteni vagy mit tegyek vele?(csavarlazító kilőve)
Várom a tippeket.
Üdv
Nah, szóval a szitu a következő. Nem akarok ergalt venni. Csak egy ismerősöm szólt, hogy most ennyiért hozzájuthatnék. Egyelőre nem lesz láncszettcsere, mert jó állapotban van a motoron. Csak utálok úgy vásárolni, hogy szükség van rá és akkor pont nincs jó áron semmi. Úgy állok neki, ha vmit megéri megvenni, mert tényleg jó és jó áron van, akkor előre megveszem. Mikor pedig szükség van rá, akkor ott van a polcon. Ezért kérdeztem. De renthalt és afamot is tudok szerezni magamnak olcsóbban, csak még sosem használtam ezeket a márkákat. Ezért gondoltam megkérdezem tőletek. Ebből adódóan érthetted félre a szituációt. És még egyszer köszönöm a választ, hasznos és meggyőző volt. ;)
nyugi én nem csesztetni akarlak csak arra értem a döntésképtelenséged,hogy elsőre ergal-t akartál venni 4500ért vagy olcsóbban gyártatni egyedit... erre mondom a JT-t 5ezerért amire te azt válaszolod,hogy akkor már mindegy nézel másikat ,tételesen Renthalt ami nem olcsó kategória,vagy szintén egy gyengébb verziót az Afamot... erre értem a döntésképtelenséget,de jól teszed,hogy írsz,mert a fórum erre van... peace
Ebben mi a döntésképtelenség? Nem értem bocs.
De itt hanyagoljuk a témát, a kérdésemre válaszoltál. Amit nagyon szépen köszönök.
További minden jót!
ÜDv
te vagy már érdekes... leírom neked a tutit hogy JT 5ezerért...de erre te akkor veszel Renthalt amit nem kapsz 8ezer alatt...vagy a másik fos az Afam ha ennyire döntésképtelen vagy akkor vedd meg a KTm gyári alu lánckerekét cirka 11ezer(lehet sokat mondtam) és az tuti nem fog lekopni róla 5-6 ezer kilóméter múlva sem..persze ehhez kell egy jó lánc is!
Bakony kilőve még mindig, mert nem én viszem a srácokat, hanem ők engem. Meg vagyok kötve, mint az a bizonyos eb a karóhoz. Jövő héten meglesz a haspáncél meg a rezóvédő és mehetünk. Csak nekem társakat kell vinni, mert nincs vh-s kocsim. Jah, és kurvára várom már, hogy mászhassak vmi brutál falat, aminek a hondával nem tudtam nekimenni...