Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan. Ha fizeted a postaköltséget, miért ne?
Sziasztok tudna nekem esetleg valaki segíteni h. EXC kuplung munkahengerbe, ami van az a kis gumigyűrű azt lehet e külön venni valahol?...mert ugy 300km-ként elfogy fenn a tartályból a hidraulika olajam...
szziasztok.tudtok linkelni egy service manualt,egy ktm mx 125-höz kellene 1990-es,köszönöm
megvan még? postázod?
No már el is vitték
KTM fejidom ha valakit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
nem is tudtad hogy a bütyök gömbölyüség az nem számit..?

van amikor még előny is, nem fáj annyira.
Gyárilag olyan
Nekem az tetszik, amikor leírja, hogy az első gumi 95%-os, közben meg úgy le van már gömbölyödve az éle...
vagy nyeljen nagyokat és akkor éhes se lesz
bizd a gravitáciora, hagyd hogy kifolyon, plussz melegiti a sisakot belülröl.
Gondolkoztam hogy kötök az orrom elé valamit,mert 500 méterenként meg kellett állnom kifújni az a taknyomat! A tököm kivan már ezzel a náthával. Mondjuk egy előnye van,be van dugulva tőle a fülem,és nem hallom az asszony mit mond.
deee, 99 az optimálisnak tűnik
még nem jó a kispajtáááás
de am múltkor mondtam h még egyenlőre nem kellenek a cuccok mert válság van otthon
Szóval akkor nem sxs... szerintem nem is 99es a motor! Szerintetek?
És akkora tankot szoktak rájuk rakni, ami egy harckocsit is ellátna 35 perc + 2 körre. Mert hát nem kicsit szeretek a benzint...
Na szerintem ennek köze nincs az sxs-hez,mert ha jol tudom akkor 250 SXS 2001 töl volt gyártva,egyébként az sxs megnevezes gyári tuningot jelent ,spéci alkatreszekkel voltak szerelve horribilis összegekért
üdv!ktm gyári lábtartó szép állapotban rugoval csappal mindennel együtt a bordák nincsenek lekopva!10ropi!esetleg ha valakit érdekel
Üdv! Segítségeteket kérném az alábbi motorba! Az alábbi motor 99es? Tud valaki valamit a motorról? Miért SXS és nem csak símán Sx?
Köszönöm előre is!

Itt a motor!

Attila
na jol van, ne tagadd magadnak vetted azt az előkét a nehéz napokra..
Ja meg a fiamnak vettem egy KTM-es előkét!
Mondjuk ja, a Klubosokon kívül egy ócsás pólóm van még, de azt úgy kaptam anno, meg ez a mellény (ami ugye eladó)...
Köszi,de sajnálok pénzt kiadni ilyen divat ruhákra. Inkább veszek fékbetétet! Szégyenszemre az egyetlen KTM-es ruhám egy baseball sapka,azt is születésnapomra kaptam egy barátomtól!
Majd ha kérdezi,akkor szét teszed a kezed és csodálkozó arccal mondod neki,hogy te nem hallottál semmi 4T hangot!