Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt az ideje hogy vegyél egyet
Ja ellépek a motorral azt csak 1 4t traktort fog hallani ami épp utánam indult
még nem vettem meg, de 11500 huf-ba kerül a komplett felújító szett.
Próbáld meg,csak ne mond neki hogy velem jössz! Majd mond neki hogy csak szántóföldeken akarsz körülnézni!
Biztos hogy nem,mert kátéjemes mellényem nincs,viszont hajam az van!
valószínű....
Azért mégsem tiporhatok át rajtuk! Ugyanúgy védettek,mint az árvalányhaj!

Szerintem kérd el tőle,biztos oda adja!
Hétfőn Spar-ba(Árkád) állt mögöttem pár emberrel 1 ktm-es mellényben 1 majdnem kopaszodó embör...nem maga volt véletlenül..
Ha olyan sok van belőlük akkor minek kerülgetni? Motorzani....ha Ákos ideadja az övét
És te mikor jössz velünk motorzani egyet?

Voltam ma kint,de nem győzi az ember kerülgetni az audis földmérőket meg a favágókat!
mikor jössz motorzani 1et
ez engem is érdekel
mennyiért tudtál venni ....nekem is cserés
Sziasztok! Továbbra is keresem a következő alkatrészeket:
(EXC 250 2T 2000')
- váltókar
- hátsó tengely (keréknél)
erdoracing@citromail.hu
Németh Zoltán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: pds szem meg lengőkar csapágy cseréjéhez kell-e valami célszerszám vagy csak simán préseljem ki őket Válaszokat előre is köszönöm.
kétezer 4ben még japánban volt akkor 2m volt
2004-ben 6kiló volt a WR-ed?Amúgy hülye volt ez nem vitás hogy ráköltött ennyi pénzt.Inkább eladta volna úgy ahogy van azt rádobja a 6kilót vehetett volna sokkal fiatalabbat
600 ezerét megvehette volna a wr-emet ! aztán motorozhatott volna problémák, gondok és lelkiismeret furdalás nélkül !

azt ne háborogjatok !
Jóreggelt
Bátyám volt a fasz hogy egyáltalán ráköltött annyit.Nem volt blokkcsere csak a belsejében kicseréltek szinte mindent a kuplungon meg a gyujtáson kívül.A motoron szinte minden évben előjön valami hiba amitöl szerelőnél köt ki.Szóval amihez már sokan hozzányúltak és nem mai darab az nem lesz olyan mint az új
600ezret? Te jó ég, az mind az előző tulaj hibája volt? Blokkot cseréltetek vagy mi került annyiba?
ej de kedves élcelődö stilus...
Bátyám 600 ezret költött az EXC 400-ra mégse szidja a márkát Magát jobban mert megvette egy olyan embertől aki csak tankolt bele
fészen nem volt kint a videó ..ide raktam be a fórumra csak nektek sejtettem,hogy nem az első eset mióta világ a világ,csak na...ilyet szerintem senki be nem tett még a saját motorjáról... én is féltem,hogy majd a sok yamiwr meg a hasonló nickesek lementik a képet és majd galériában tárgyalják,hogy milyen fos a KTM,mert ez is KTM-ben tört el... de nem lett belőle vita,és ennek ellenére is azt mondom,hogy akkor is Ready to RACE! ezek után is lesz még KTM-em,nem úgy mint más,hogy ilyen eset után csak mocskolja a márkát....
emlékszem a helyzetre...én is ettől féltem,nehogy főtengelyt keljen venni... szerencsémre csak azt nem kell...