Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Hétfön kell postáznom. Azért köszi.
simán beáll...mondjuk pont úgy mint minden
900-1000 ft /db....
Szevasztok! Ktm exc520-hoz keresek szelepszár szimmeringet. Kb. milyen áron lehet?
Van egy eladó kátéjemes mellényem, XXL-es méret, 1x hordtam de rám még páncéllal is nagy, 6000 Ft.
mivan eltűnt ember? napok óta nem is jártál erre.

a 450 exc be meg tud úgy állni a főtengely mint a szög? egyik srácnak itt a városban megállt a 450, meg se lehet mozdítani a berugókarrral, de kerékkel se.
elkelt már ? ha esetleg nem akkor engem érdekelne...

amúgy szewasztok...
Szia!
Köszönöm a segítségedet!
Hogyan érted, hogy 3 variáns van a színkártyán?
KTM SY001.1
Van 3 variáns a szín kártyán!
70-289-5221
Sziasztok!
Nekem van egy Aprilia RS 125-ös sportmotorom, jelenleg összetörve, de hamarosan elkezdhetem a javítását, és szeretnélek titeket megkérni, hogy aki tudja, az lécci írja le a KTM-nek a narancs színkódját!
Jelenleg is narancssárga, de közel sem olyan szép mint a KTM színe!
Szóval ha valaki esetlegesen tudná, akkor kérem írja meg ide, vagy privátban e-mailben!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Piros a legpuhább (amivel leggyorsabban kinyit a vezérlés), sárga a közepes (ez van benne gyárilag), a zöld pedig a legkeményebb.
Amúgy komoly 700 forint a KTM-nél újonnan darabja...
szevasztok! nincs valakinek exc 250-hez power szelep rugó? állítólag 3 fajta létezik... nekem az kellene amivel kicsit vadabb a gép.. nem tudo azt milyen színű sajnos
Engem érdekel.

Dobj egy elérhetőséget és kereslek.

Üdv.: Szabolcs
Mid van?
Hogy tudnád eljuttatni hozzám?Postai boritékba belefér ez gondolom
Esetleg valami cserébe KP-n kívül? Idom vagy ilyesmi?
Engem érdekel a piros csak a fejidomra van vagy oldalára is van ilyen pirosba?
2006-os oldalidom matricaszett ötezeréé vihető.
Elvileg valóban jobb a szürke blokk, gyakorlatban viszont ebből csak annyit venni észre hogy többet fogyaszt
Igen.
A tankot és a hűtőrácsot kivéve (a 2T-é nem jó a 4T-re) az összes elemnek jónak kell lennie (enyém is 2004-es).
No lehet páran lesavaznak de úgy tudom a szürke blokkos a tutibb.. többet forog jobb a blokkja. Azt viszont első kézből tudom hogy a hátsó lámpa izzót érdemes skubizni mert azt állandóan kiveri...
Komolyra fordítva jól nézz körül mert sok van belőle.. és ugye sokból több a szar lehetősége is, de ez lehet igaz a kevésre is... asszem.
Momentán tudok eladót ami jó és még szép is, sőt kurvára hangos is a két aprókavicsnak köszönhetően..

De azért jól nézz körül.....
Erről lenne szó?
Szerinted ez ugyanolyan mint az én 2004-es 450-esemen?
Ha jó, és az ár is elfogadható akkor érdekel.
Hello!
Most szeretnék vásárolni, egy ktm lc4 640 típusú motort és annyira nagyon nem ismerem ezt a típust. Esetleg van valami típushibája vagy valami amire érdemes odafigyelni? Köszi!